Ce poti face de 1 Mai?

  0
  17

  Ai putea merge la un gratar, laolalta cu zecile de uvrieri iertati de patron pentru o zi. Sa te afumi in mirosul micilor tavaliti pe jarul incins sau in mireasma pulpelor de pui brazilian pe care nevestele gurese le intorc in timp ce masculii, care au venit cu masina firmei de distributie la care lucreaza, fac o poarta-n casa sau se adapa din bidoanele cu bere la doi litri.

  Sau poti, foarte bine sa vii la job pentru ca s-a hotarat ca ziarul sa apara si in zilele astea libere. Cine o sa-l cumpere, nu conteaza, important e sa vii si sa te asezi in fata computerului si sa te scobesti in agenda dupa subiecte.

  Noroc de faptul ca ieri a fost o sedinta de consiliu local si, ca de obicei, s-au iscat niste scandaluri. Ce te faci, insa, in momentul in care scandalurile il vizeaza pe cel mai breaz dintre toti brejii, pe fiul iluminat al urbei, pe genialul intre geniali?

  Scrii. Chiar daca textul o sa-ti fie macelarit. Macar iti faci treaba si ramai cu constiinta impacata. Si dupa aia reiei subiectul si-l scrii pentru presa centrala. Mai pe scurt, ca sa aiba loc in ziar.

  E 1 Mai, ziua celor ce muncesc. Hai noroc!