Finetti

  13
  46

  Draga nenea care faci Finetti,

  Te rog ca pe viitor cand mai umpli cutiile cu ciocolata sa le umpli mai bine. Eu cred ca esti batran si nu mai vezi bine, dar te asigur eu ca in cutia pe care am cumparat-o mai incapea destula crema de ciocolata.

  Poate ai carii sau diabet si nu-ti place ciocolata. Te asigur ca mie imi place foarte mult si de aceea, atunci cand iau o cutie vreau ca aceasta sa fie plina, nu pe jumatate, ca in poza asta pe care am facut-o azi:

  finetti image

  13 COMENTARII

  1. draga finetti nu cred ca sunt sigura persoana care te roaga acest lucru.. ai putea sa faci finetti si de o singura culoare alba? am vazut ca exista neagra..duo da alba separat de ce nu? eu urasc aia neagra si mereu cand mananc finetti mananc numai partea alba..si observ mereu ca partea cea neagra are mai mult.. sunt sigura ca nu o sa asculti da macar asa…sa citesti

  2. da…kiar ai dreptate…coincidentza..hai ca la cuttile mai mici..nu prea pun io accent ca nu cumpar pentru ca sunt scumpe pentru cantitatea care o au…si tin cont de bani pentru ca traiesc in romania si aci dupa ce ca nu sunt bani pentru hartye igienica se mai si fura(hartia igienica)…anyway..ceea ce voiam sa spun despre coincidentza este ca azi luai o cantutza de un kilogram de finetty si surpriza pe care o avety toti…jumate:)) faza tare este ca voiam sa ma plang undeva si accidental avusei placerea sa vad ca a facuto cineva in loku meu…cred ca ar trebui sa facem campanie ceva:)) pentru ca nu sunt singurul care e dependent de ciocolata si sa zicem ca nu sunteti toti maniaci…dar sigur nu va convine ca sa munciti timp de o luna pentru minimum de economie si banii sa ajunga dupa 2 luni in lok de una si cand vreti sa va satysfacety prietena cu ceva dragutz sau mai styu io luati o cutie de finetti care nu va ajunge nici voua:)) in fine…draga nenea finetty care face finetty…sunt sigur ca nu esty roman dar te comporti ca atare…te rog iati un kibrit si un morcov si dute pe o insula departe si lasa compania cuiva mai competent,mai apt…multumim pentru intzelegere…fuck you romania!

  3. Ei bine, dar noi deja am invatat lectia, si nu numai de la finetti ce si de la alte marci… ar trebui sa inerce sa fie cutiuta mai mica dar aia plina, noi am fi satisfacuti ca avem dea face cu o firma corecta iar ei au economisi ceva bani pe plasticul neconsumat, in punct in plus ar fi protectia mediului 😛

  4. in curand finetti va fii mai bun va garantez pt ca s-au investit bani seriosi in linia de productie,iar ca si calitate se va bate cu nutella.Paharele sunt facute in asa fel pt anumite promotii,deci de aici si paharul mai mare.UITATI-VA la cantitatea inscriptionata pe pahar asta conteaza,nu ca e plin sau gol…ok.