Cine cauta sex pe site-urile de dating?

  0
  24

  Romanii au ajuns sa se priceapa la toate. Ei sunt niste mici Leonarzi care au invatat de-a lungul secolelor sa faca sisteme filosofice, sa faca bancuri, se pricep la fotbal, politica si, mai nou, la gazetarie.

  Mai precis la deontologie si la respectarea drepturilor individului.

  Dupa episodul cu “pasarica” de la Bucuresti, toti oamenii presedintelui au marsat pe ideea ca nu i s-a respectat viata privata a lui Basescu, nu ca acesta ar fi facut vre-un gest de marlanie.

  Ca urmare, opinia colectiva a impus ideea ca ziaristii sunt de vina atunci cand politicienii gresesc.

  De ce? Pentru ca le prezinta erorile pe care ei le fac numai in timpul liber, cand au si ei dreptul la viat privata.

  Nu-i asa, domnul Nastase si-a pus termopane in timpul liber. Ups, dar de el s-a scris o multime si a fost blamat de cei care acum justifica necesitatea vietii private pentru oamenii publici.

  Dar sa lasam aceasta introducere si sa discutam un alt subiect.

  Ziarul de Bacau a aflat ca directorul Teatrului municipal Bacovia (teatru aflat in subordinea Primariei si finantat din bani publici) s-a inscris pe cel putin doua site-uri romanesti de dating pentru a-si gasi partenere pentru “sex, prietenie si distractie”, dupa cum chiar directorul a mentionat.

  Articolul a aparut la rubrica de “monden”, desi putea sa apara la orice alta rubrica, avand in vedere ca directorul teatrului este o persoana publica, platita cu bani publici, deci, activitatea sa ar necesita o oarecare decenta, mai ales ca este si insurat.

  Omul a recunoscut acest lucru.

  Ceea ce a urmat intrece orice inchipuire.

  O regizoare extrem de sloboda la gura si o actrita (cu care se pare ca imparte patul, dar asta e problema lor si nici nu mai e ilegal) au atacat extrem de personal si virulent autoarea articolului.

  Cand spun “personal si virulent” ma refer iunclusiv la cuvinte care nu apar in dictionare.

  pe tine nu te reguleaza nimeni!?… ca vad ca te fute rau grija de viata sexuala a artistilor. mai ales a alora care mai au si vreo functie, sau ceva. de ce nu citesti tu o carte, de ce nu vezi un film (porno!?) in timpu’ tau liber?… te-ai gandit de ex, sa te apuci de aerobic, sau sa faci sport, sau… poate chiar o operatie … estetica?!… sau, de ce nu, una de schimbare de sex!? fa ceva cu viata ta intima, pt ca, te previn, frustrarile astea imense pe care le ai si din care secreti articole de 2 lei (jenante pt un om cu studii superioare), mai devreme sau mai tarziu, te vor duce la grave stari mentale, si s-ar putea sa ai un derapaj nasol de tot peste un an, doi. mai bine iti cauti un partener, o gasca de prieteni, o preocupare…;

  Dupa ce comentariile care contineau cuvinte obscene au fost sterse de administratorul site-ului, regizoare a intrat in criza si a facut un patetic apel la hackeri sa sparga site-ul si sa recupereze comentariile.

  Nici un cuvamt, insa, despre cat de idiot a putut sa fie cel care s-a inscris pe site-urile de dating. Pentru ca acolo nu s-a inscris ca actor, ci ca director de teatru.

  Din punctul meu de vedere articolul in cauza este valabil deoarece are in vedere un “interes public”. Daca persoana respectiva era un actoras oarecare, nu ar fi avut ce cauta articolul la ziar, dar este vorba despre directorul unei institutii de cultura.

  Care se presupune ca trebuie sa fie exemplu de comportament.

  Si apropo, la cum arata persoana in cauza, ce naiba are nevoie sa-si gaseasca femei pe internet?