Unii au timp

  0
  20

  Madam H., o regizoare oarecum cunoscuta prin Bucuresti (desi mai mult pentru scandalurile pe care le creeaza), a gasit timp sa stea doua zile aproape continuu pe net doar ca sa porcaiasca intr-un limbaj extrem de obscen pe cei care erau de alta parere decat ea.

  Porcaiala s-a petrecut in spatiul dedicat comentariilor de pe site-ul unui ziar local din Bacau, unde madam H. are suspect de multe contracte cu teatrul din localitate.

  Madam H. e o intelectuala. Presupun. O intelectuala care muieste si fute cum vrea muschiul ei jurnalisti, spectatori, sau simpli cititori de ziar.

  Doar pentru ca nu se supun propriilor judecati de valoare a unui articol.

  Incurajata de agresivitatea de limbaj a lui madam H., o actrita de la teatrul din localitate a inceput sa injure si ea.

  O alta intelectuala rafinata, nu-i asa?

  Eu zic ca fiecare sa-si vada de treaba si de lungul nasului. Actorii sa joace si sa-si termine studiile de actorie la facultatile particulare unde au esuat din lipsa de talent pentru IATC, regizorii sa-si vada de regizat si sa se intrebe de ce, totusi, nu vin spectatori la teatru si cum se face ca o gala organizata pe plan local a avut in 25 de spectacole numai 1000 de spectatori, intre acestia incluzandu-se si invitatii, oficialitatile si ceilalti actori.