Mojici

  0
  27

  Daca n-ati mai ascultat Cotele Apelor in ultima vreme, ar fi trebuit sa le ascultati azi, cand s-a anuntat depasiri de cote ale penibilitatii la Primaria Bacau.

  Acolo unde un purtator de cuvant l-a facut mojic pe un reporter care a afectat imaginea Bacaului in strainatate. Ca stupizenia sa fie mai mare, conferinta de presa a fost convocata la modul expres tocmai pentru ca acel reporter care a facut stirea asta la Antena 1 sa fie facut cu ou si otet ca a indraznit sa nu laude municipalitatea pentru actiunea de la Torino.

  Evident, ca de fata a fost corul laudatorilor care au explicat ce bine si frumos a fostla Torino si ce mare isprava au facut.

  Capac la toate le-a pus primarul care, in finalul executiei publice conferintei de presa, a vrut sa traga “un semnal de alarma”, ca nu mai accepta sa fie “jignit” de ziaristi.

  Ca daca va mai fi jignit, se va supara tare.

  Intrebat care a fost ultima jignire care i-a fost adusa de ziaristi, primarul a tacut, cica nu vrea sa dea exemple.

  Mi-a placut ca aproape toti ziaristii prezenti se straduiau sa se faca tot mai mici in spatele pixurilor. Surprinzator, mai mult au vorbit cameramanii, care au reactionat fata de jignirile celor din Primarie.

  O sa pun si un video mai pe seara.