Canal sub acoperire

  1
  22

  groapa din asfalt

  In stanga se vede un canal la care s-a lucrat vineri si care a fost lasat in plata Domunului, semnalizat cu cateva crengi rupte din copac si o fisie dintr-o panglica ce s-ar dori reflectorizanta.

  In dreapta se vede cum a fost semnalizat acelasi canal dupa ce in week-end s-au produs doua accidente: un scuter si o motocicleta. Un autocar a ocolit in ultima clipa gaura de canal si era sa intre intr-un grup de oameni.

  Motociclistul care a patit-o e din Iasi (de la VisUrat din oras) si e decis sa-si recupereze pagubele (in afara de alea doua coaste rupte pe care poate doar sa astepte sa i se lipeasca).

  El a vorbit la Primaria din Bacau, unde oamenii erau acoperiti cu o hartie prin care RAGC – Regia de Apa si alte alea – era somata sa-si semnalizeze lucrarea.

  La RAGC motoristul s-a intretinut cu directurl executiv, Petrus Radulescu, care i-a explicat ca, de fapt lucrarea era semnalizata.

  Ceea ce e mai tare, e ca dupa discutia cu motoristul cei de la RAGC s-au infiintat la fata locului si au trudit sa semnalizeze lucrarea ca lumea. Dupa care au incercat sa obtina declaratii de la oamenii din zona cum ca, de fapt, la momentul producerii accidentului, lucrarea era semnalizata corespunzator.

  Oamenii au refuzat, insa.

  “E tragic faptul ca in Romania trebuie sa moara cineva ca sa se apuce unii de treaba”
  – asta e concluzia motoristului.

  1 COMENTARIU