Fan courier

  Mi-am amintit o faza pe care trebuie sa o mentionez. Luna trecuta am facut o comanda la cineva din Bucuresti. Tipul mi-a spus, nici o problema, maine ai pachetul in Bacau. Livrat prin Fan Corier.

  A doua zi, nimic. A treia zi, ma suna tipul: nu a ajuns? Nu, ii zic. A patra zi, ma suna de la Fan Courier ca am un pachet, daca nu ma pot duce la ei sa-l iau. Nu, nu ma puteam duce, trimiteti-l la mine la serviciu. Ok, zic ei.

  Ziua trece, pachetul nu vine.

  In ziua urmatoare, ii sun eu. Da, stim, o sa-l primiti. Nu l-am primit.

  Abia dupa inca o zi mi-a venit. Am platit ramburs contravaloarea pachetului plus inca 30 de lei serviciul de curierat.

  Pentru ce, ca mi-a venit la cateva zile dupa ce l-ar fi adus Posta Romana?

  ‘r-ati ai dreak de capitalisti…

  3 COMENTARII

  1. In legatura cu cei de la Fan Courier Bacau, pot sa zic numai lucruri bune , primesc zilnic colete de la acestia , shi in 2 ani dak au intarziat de 3 ori ..

   in schimb baietii veseli de la Cargus shi RO Courier m-au deezamagit de multe ori

   Ca sa nu mai zic , k mi-au pierdut coletele , cea ce nu mi s-a intamplat niciodata la Fan Courier..

   Acum OK fiecare cu Parerea lui .. dar eu cred.. sunt foarte multumit de ei shi chiar ma gandeam sa inchei un contract cu acestia

  2. Nesriosi si nesimtiti. Dupa ce am trimis un colet cu ei, colet care nu a ajuns la adresa specificata in AWB, pentru ca ei s-au gandit ca e mai practic sa-l livreze la sediul lor, in loc sa-l duca la destinatie, trebuia sa imi aduca inapoi o fila CEC. Dupa 6 zile inca nu l-au adus ca “nu stiu unde”, a fost trecuta gresit adresa (au uitat de unde au luat coletul?). Cica pe AWB (scris de ei) nu sunt trecute toate datele. Cine a facut AWB-ul? Mama? Sau angajatii lor prosti? Niste nesimtiti.