Despre Opinii.md

opinii-md.jpg

Prin scoala generala fetele completau oracole, niste caiete frumos colorate, cu inflorituri si diverse poze. Pe fiecare pagina era cate o intrebare: ce muzica iti place, care ti-e dorinta cea mai ascunsa, ce baieti iti plac, etc…

Nu am inteles niciodata rostul acelor oracole. Presupun, doar, ca daca trageai cu coada ochiului la raspunsurile altora, iti puteai face o impresie despre acele persoane.

Comunitatea Opinii.md pare un astfel de caiet de oracole. Se pune o intrebare si raspunsurile sunt punctate.

Interactiunea este asigurata. Designul este relativ placut, chiar daca fisticul nu este culoarea mea preferata.

Intrebarile care se pun, sunt, insa, cam pentru clasa a VIII-a, a IX-a.

Ce simte un barbat cind e indragostit,sau mai bine zis cum se simte?
Ce e prietenia adevarata?
Am observat destul de frecvent baiatul duce posheta fetei, probabil e chiar tare grea!Ce parere aveti despre asta?
Inainte de a gandi ce faci?

Sunt, insa si altfel de intrebari:

Sex cu o doamna insarcinata??
De ce atîtea femei inteligente ajung să-şi petreacă timpul cu nişte tîmpiţi şi nenorociţi, cînd sunt atît de mulţi băieţi de treabă în jurul lor?

2 COMENTARII

  1. Hmmm…sa stii ca cam ai si dreptate ,frate ,doar ca e unikul site din Moldova in care ma simt foarte bine si pot sta ore intregi sa raspund la asa zisele intrebari de klase mici! Atentionez ca sunt din Romania si imi place …Dah ,nu e chiar cel mai bun site dinlume dar imi place si o sa pun palma ptr acest site oriunde m-as afla!Ma bucur mult ca te-ai interesat de noi si sa stii ca o critica nu strica niciodata!!!

  2. hmmmm nu stiam ca cei de prin clasele a 5 sunt interesati de faptul daca ar trebui sau nu sa faca sex cu o doamna insarcinata…:)))
    care este problema site-lui??? nu intrebarile banale si superficiale… ci virsta opinistilor… care nu depasesc uneori 15-17 ani… virsta presupune si intrebarile ei……