Pe unii ii mananca in cur

  4
  21

  Sa scriu, sa nu scriu… Dar daca ei pot, eu de ce nu?

  Revenind iar la problema mea cu comentariile de pe site-urile ziarelor, am observat ca multe articole din zialele locale in care este criticata activitatea Primariei Bacau sau a primarului urbei, beneficiaza de o atentie deosebita din partea unor comentatori.

  Care ori ataca autorul, ori il ridica in slavi pe Stavarash.

  Ultima oara m-am lovit de acest lucru la finele saptamanii trecute, la un articol aparent nevinovat in care scriam, impreuna cu un coleg, despre voturile din consiliul judetean si cel local referitor la concertul lui Julio Iglesias, de pe 22 iulie, din Bacau.

  El a scris despre sedinta din Consiliul Judetean, la care a participat, eu am scris despre sedinta din consiliul local, la care am asistat.

  Un cititor, care a semnat “norocel”, a crezut de cuviinta sa comenteze:

  noro.jpg

  M-am gandit sa nu dau importanta. Se mai intamplase. Azi, insa, am rugat admin-ul site-ului sa se uite la IP:

  coment-2.jpg

  Interesant IP-ul. Fix acelasi de pe care iese Primaria Bacau pe internet. Sau de pe care sosesc comunicatele de presa ale municipalitatii:

  mail-full-feader1.jpg

  Si daca nu credeti, iata cui se atribuie acel IP:

  primaria.jpg

  Povestea e veche, dovezi sunt mai multe. Probabil o sa fac un articol pe tema asta.

  Acelasi IP fost folosit in aceeasi zi, la acelasi articol ca sa i-o dea in bot unuia care indraznise sa critice pe “el lider maximus” ca da bani pentru concertul lui Julio Iglesias in loc sa faca diverse treburi prin oras:

  coment-3.jpg

  Auziti, ba, astamparati-va-ti!

  4 COMENTARII