Concertul lui Julio Iglesias de la Bacau

  2
  21

  Aseara a fost concertul lui Julio Iglesias.

  Cateva impresii “la cald”:

  1. spectatori de conditie “buna”, s-au manifestat pasnic, poate prea pasnic.

  2. Caldura mare si numai patru puncte de vanzare de bauturi racoritoare. Si alea calde la 3 lei paharul de 200 ml de cola.
  Cozile au fost destul de mari

  3. O ambulanta a iesit cu girofaruri de pe stadion imediat dupa inceperea concertului. Inca nu stiu amanunte Cica a lesinat o baba.

  4. Am luat prea in serios faza cu interdictia de aparate foto si nu mi l-am luat. Erau puzderie pe stadion, mai ales cand a intrat Julio cu masina au inceput sa scapere blitzurile

  5. O mare de licurici in public: erau cei care fotografiau si filmau cu telefoanele mobile

  6. Imediat dupa prima piesa, au venit cei de la “security” si i-au luat pe fotoreporteri si cameramani din loja oficiala, unde fusesera expulzati. Atat au avut voie sa filmeze/fotografieze. Dupa ce i-au scos, unul de la “security” a scos camera digitala si a inceput sa faca poze

  7. Un bacauan si-a instalat o loja pe acoperijul blocului. A pus niste paturi sa nu-l bata soarele si s-a uitat la concert cu familia. Nu vedea scena decat din spate, dar vedea ecranele pe care se proiectau imagini, tot din spate.

  8. Cei de la locurile de 50 de lei au inceput o migratie a scaunelor imediat dupa inceperea concertului. Din spate si-au adus scaunele pana aproape de gardul care-i despartea de cei care platisera 150 de lei.

  9. O mireasa a fost furata si adusa la concert. Totul fusese programat din timp, se cumparsera si bilete…

  10. Per ansamblu, concertul a fost OK. Mai putin niste faze cu sonorizarea. Scena cam prea mica. Plus niste microfonii care nu ar fi trebuit sa se intample.

  11. O faza penibila (care tine de spiritul de comerciant – lipsa) s-a petrecut dupa spectacol. Concertul s-a terminat in jur de 12.00 noaptea. Am cautat dupa aia prin tot Centrul o terasa la care sa se mai serveasca. Peste tot, acelasi raspuns: nu mai servim.

  Astia n-au spirit comercial. Venea puhoiul de oameni insetati de la stadion, cu chef de discutii, de baut, de cheltuit niste bani si comerciantii inchideau tarabele cand era rost de facut bani cu carul…

  Kristofer a pus si niste poze.

  2 COMENTARII