“Gherila” digitala a primariei da un rateu de zile mari

  5
  21

  Baietii din Primarie au incercat sa-si exercite meseria de laudatori si pe alte site-uri. Numai ca se pare ca IP-ul Primariei a devenit un secret al lui Polichinelle, de-l stiu toti adminii de pagini web.

  Aici, la o discutie despre traznaia cu podul demolat de o macara supusa legilor gravitatiei, un comentator preia un nick folosit de altcineva si ridica niste osanale:

  Iata ca primarul desi cred ca de multe ori hulit pe nedret a reusit sa aduca bani de la guvern si sa rezolve in scurt timp ce altii n-au reusit in ani de zile. De fapt stim cu totii ce a facut seke prin 2000, s-a facut ca repara podul si defapt cred ca …a construit ceva de pe la karting cu acei bani ..si asa s-a ajuns aici. Si acum mai are curaj sa iasa si sa ne spuna cat e de curat …ce ne crede prosti, nu a vazut toata lumea cum in 8 ani a ajuns orasul sa fie tot al lui si sa ne faca slugi in orasul nostru?
  A lasat orasul in faliment incat cand a plecat a spus ca vreo 2 ani primaria nu are nici un ban si acum vinde tot ce a furat. Sa speram ca Dumnezeu nu-i tigan ca el…

  Comentariu de Ticu (Bacau)

  Moderatorul de pe site s-a “intepat” despre cine e vorba si i-o trage extrem de elegant:

  […]pentru cultura informatica a vizitatorilor nostrii, va rog sa incercati sa nu mai aduceti in comentarii laude la adresa cuiva folosind un calculator al carui abonament la internet e platit de persoana pe care o laudati.

  Comentariu de Moderator

  Apropo, in curand pe micile ecrane ale computerelor, cateva mostre de actiune ale echipei din Primaria Bacau insarcinata cu manipularea pe Internet. Tinta piept numarul 4: eu.

  Later edit Moderatorul de pe bacaul.ro ma instiinteaza ca mesajul s-a dat nu de pe IP-ul Primariei, ci de pe “prodcresus-eminescu.bacau.rdsnet.ro”. prodcresus e firma lui Stavarache iar pe strada Mihai Eminescu locuieste chiar primarul.

  Ce rezulta de aici? Ca Stavarash isi ridica singur osanale???!!!

  5 COMENTARII