Decizii

  1. In “Insider“, Al Pacino joaca rolul unui producator al unei emisiuni TV incisive, specializata pe anchete jurnalistice.

  Una dintre anchete, referitoare la industria tutunului, este cenzurata de postul TV. Probabil ca oricine si-ar fi dat demisia. Personajul interpretat de Al Pacino, Lowell Bergman, nu o face preferand sa se lupte din interior pentru ca materialul sa intre pe post.

  2. In alta ordine de idei, ma bucur ca blogul meu a fost bine studiat de noii patroni. Acest spatiu, chiar daca este public, este spatiul meu personal. Platit de mine, administrat de mine.

  3. Dupa cum anticipam ieri, azi a fost o zi interesanta. Adica, din dispozitii si ratiuni superioare, s-a luat decizia sa nu mai fiu acreditat pe Primarie. Dupa cum am spus-o si in discutia cu noua conducere, e dreptul managementului sa hotarasca acest lucru, si e dreptul meu sa nu-mi placa acest lucru.

  1 COMENTARIU

  1. Sorry, Razvane. Din pacate, in acest moment, nici un ziar din Bacau nu mai are un ziarist adevarat care sa se ocupe cum trebuie de Primarie. Imi amintesc cum era acum un an… zbarnaia presa bacauana de materiale, de anchete… acum e liniste, ca de mormant.

   In alta ordine de idei, din cate am aflat, Ziarul nu e a lui Stavarache in mod direct, ci poate fi “cu el”, daca primarul isi indeplineste niste “sarcini”.