Gripa sau pesta aviara?

  2
  31

  Dupa cum am spus si la vremea respectiva, am avut mari indoieli ca in Romania chiar a fost gripa aviara.

  Lucrurile incep sa se lege, acum. Pentru ca la Guvern in momentul de fata nu exista nici un document care sa sustina ca anul trecut in Romania a fost gripa aviara. Singurele documente existente vorbesc numai despre “pesta aviara”.

  Scnadalul este pe cale sa izbucneasca, mai ales ca firmele care au fost nevoite sa-si omoare gainile pe motiv de gripa aviara nu au primit nici un leu despagubiri.

  Pai, cum sa primeasca despagubiri pentru gripa aviara, din moment ce documentele vorbesc de “pesta aviara”. Asa ca au dat Guvernul in judecata.

  Pontul e valabil, si e dat chiar de un ministru.

  2 COMENTARII

  1. In perioada respectiva se stia deja in mediile academice ca e vorba de fapt de pseudopesta aviara. Ma voi interesa si voi posta si numele profesorului de ma MV care a declarat asta. E drept, a declarat doar o data pentru ca apoi nu mai aparut la tv.
   Pe de alta parte uite ce se intampla in Franta, cu a lor gripa aviara. Indicatii pentru agricultorii locali: “Tineti pasarile in interior” . Nu ca la noi: ” Le gazam in cosul de gunoi”

  2. Tin minte ca au existat voci care spuneau ca au indoieli. Insa ori nu i-a ascultat nimeni ori s-a facut misto de ei. L-am intrebat si eu pe ministrul Flutur cand a fost ultima oara in Bacau (ca ministru) prin toamna trecuta. Si a dat-o si el cotita, cum adica, sa fie pus la indoiala faptul ca a fost gripa aviara.