Fosgaieli prin presa bacauana

  9
  25

  Se pregatesc schimbari de proportii in presa locala. Daca in privinta patronatului ne-am lamurit, de acum incep negocierile de culise pentru ziaristi.

  Deja, se pare ca la ora asta, trei ziaristi se afla in Delta pe un vaporas apartinand patronului de la Desteptarea si negociaza preluarea managementului profesional al trustului de presa.

  De la 1 septembrie vor urma niste schimbari spectaculoase pe acolo.

  Un ziarist, care i-a tras-o de i-au sarit fulgii primarului in ultimul numar din Semne Particulare s-a transferat azi la Ziarul de Bacau. Acreditat pe Primarie.

  voi reveni

  9 COMENTARII

  1. Mai adauga:

   a) Observatorul devine cotidian full-color – PSD-ul are ziar
   b) Ziarul de Bacau s-a pozitionat clar in favoarea PNL
   c) Echipa de la Gazeta are toate sansele sa ajunga la Desteptarea, ziarul ce ne va informa probabil in saptamanile urmatoare ca Seche doreste sa devina din nou primar

   Toate principalele partide din Bacau (PNL, PSD, PD) + Sechelariu au asigurate nisele de propagare a mesajelor… Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  2. Degeaba incerci sa faci git. Daca n-ai, n-ai.
   Cum adica sinteti “cei mai vechi”? Cei mai vechi “e” Desteptarea. Daca nu poti vorbi de Monitorul spune pe sleau, ca pricepem noi mai multe. Uite, de exemplu, R.Bibire e dintre cei vechi, cum iti permiti sa vorbesti tu ca si cum ai avea vreo legatura cu asa ceva? Mai vedem dupa alegeri.

   Un limbric atit de mic facea baie-ntr-un ibric…