Accidentul din Bacau

  accidentul de la bacauAm vazut ca articolul la care am fost cosemnatar in legatura cu accidentul de miercuri dimineata din centrul Bacaului a “spart” norma la numarul de afisari.

  Masina avea viteza. O viteza foarte mare, circa 200 km/h, dupa cum estima un automobilist depasit de masina in cauza, cu putin timp inainte de accident.

  Soferul era beat sau nu? Inca nu am aflat raspunsul. Politia zicea, la inceput, ca nu bause, dar sa asteptam ce spune autopsia.

  Baiatul era fiul unui medic bacauan, care in acea seara fatala, era de garda la Urgente.

  Va dati seama ce soc a fost pentru el sa-l vada pe fiul sau pe targa, in coma.

  Accidentul relanseaza discutia cu privire la cursele de masini din oras. Politia zice cu juma de gura ca nu prea sunt. “Asii volanului”, “soferii iadului”, cu masini puternice te scuipa in gura daca incerci sa le explici ca gresesc cand ies la “o linie” sau fac o “ruleta ruseasca” pe strazile inguste din oras.

  “Ce, pana mea, pietonii sa se fereasca” – e una din replicile preferate.

  Uite ca in cazul de fata, n-au existat pietoni. Din fericire. Comenta un idot la Kristofer pe blog:

  daca nu avem posibilitatea sa mergem pe autostrazi cautam orice drum prielnic pt a merge cu viteza… toti am incalcat legislatia si o vom incalca indiferent de ce amenzi usturatoare vom primi!

  Da, mai schumaherule, alain prost-ul lu’ tata. Mergi cu viteza. Ia-o asa, pe Centru, prin fata pe la Prefectura, pe la Luceafarul, calc-o la fund si mergi tot inainte! Pana te opresti in statuia lui Stefan cel Mare. Sau, ma rog, masina o sa se opreasca, tu o sa-ti continui cursa prin parbriz.

  7 COMENTARII

  1. D”a, mai schumaherule, alain prost-ul lu’ tata” auzi ma analfabetule vezi-ti de treburile tale! ce tot spuneti idiotenii acolo ca se fac curse ca se fac nush ce rahaturi prin orash!!! aberati si pacat de voi ca sunteti oameni mari!!! iesiti in orash cu masini de politie cu tancuri cu toata armata daca se poate si vedeti ce se intampla si apoi mancati rahat despre noi astia “de bani gata”!

  2. idioata-i ma’ta aia care te-a facut mai prostane!!! da-ti foc cat mai rpd si lasa comentariile alea de 2 bani!!! nici nu stii sa faci pe jurnalistu’ si te crezi mare si tare! esti un papagal si o stie toata lumea! te faci de kkt de fiecare data cand scrii un articol! pacat de tine ca te strofoci prea mult si tot degeaba!