Ce s-a mai intamplat

penibilDe la o vreme imi trec toate stirile ca niste gloante pe la ureche. Adica nu ma nimeresc. Sunt o multime de informatii care se lanseaza pe piata media, informatii care nu ma ajuta cu nimic, poate doar sa-mi creasca confuzia, daca le-as prinde.

S-a certat Becali cu Hagi. Da, si? Imi pare rau pentru Hagi, care a fost un jucator mare la viata lui, dar trebuia sa se astepte la circul ieftin al lui Becali. Mai ales ca nu avea nevoie de banii lui.

In lipsa de idei, liberalii o invita pe Nadia Comaneci sa se aseze in fruntea listei pentru europarlamentare. Nadia a fost o mare gimnasta, dar nu cred ca are aplecare catre politica.

Se ieftinesc, cica medicamentele. Asa, si? Cu sau fara cei 15 la suta, spaga la doctor ramane aceeasi.

A inceput festivalul de la Mamaia. Poa’ sa fie si de la Tataia (scuzati gluma de prost gust). Festivalul a incetat sa mai fie de mult un punct de referinta. E pe lista mea de Ignore.

Iaurtul cu dioxina. Sincer, nu sunt fan al iaurturilor cu fructe. Prefer “chisleagul” din canile de lut ale bunicii. Cand nu sunt la tara, iau un kefir sau o sana facute de firmele de prin preajma.

Niste nebuni s-au inghesuit sa-si bage banii intr-o schema colectiva lansata de OTV. Aici cel mai important lucru este faptul ca OTV, o televiziune pe care multa lume (inclusiv subsemnatul) nu da doi bani, a reusit un rezultat absolut surprinzator: sa-i determine pe romani sa arunce cu bani in broaste. Presupun ca daca incerca ProTV sau Antena 1,3 etc. nu ar fi reusit. Aviz amatorilor, OTV e mai puternica in manipulare decat televiziunile “vechi”.

Geoana se viseaza premier iar Basescu face o criza de ras. Sincer, nu-l vad pe Geoana premier, dar nici rasul lui Basescu nu mi se pare natural. Daca motiunea PSD care va fi votata de PD va da jos Guvernul, probabil ca Basescu va numi un premier de la PD. Sau, poate de la PLD, care nu va reusi sa faca un guvern si vor veni anticipatele, poate o data cu europarlamentarele.

Cosmina Pasarin, prinsa, cica, cu Extasy-ul prin sange. Asa, si? Poate ia doza dubla sau tripla data viitoare.

Apropo, cati retardati or fi in Romania care se uita la penibilul circ de la tentativa de reality – show Bahmutanu – Prigoana? Mai multi decat cei care se uitau la Monica Gabor? Sau mai putini decat cei care se uita la alta penibila – Laura Andresan?

1 COMENTARIU