Riscuri

10
21

botomei-1.jpgLa Desteptarea, pe vremea cand patronul era primar si-l supara careva de prin oras, a doua zi, ziarul il bumbacea bine din condei pe respectivul.

Timpurile s-au schimbat. Sau nu. Doar ca alt primar a ajuns patron de presa.

botomei-2.jpgSi daca e suparat, de exemplu, de Vasile Botomei, pac la “Rasboiul

Pai adica daca si-a permis sa afiseze niste bannere, cum sunt cele din poza, de ce sa nu i se dea peste bot in ziar daca tot exista un organism de presa???

10 COMENTARII

  1. Stimabile :), nu comentez impartialitatea, ci oportunitatea. Articolul e OK din punct de vedere jurnalistic. Problema este, asa cum comenta cineva pe site (si ala nu sunt eu), ca subiectul este vechi, a fost deja tratat pe larg iar aparitia unui astfel de subiect tam-nesam ridica semne de intrebare deoarece nu nici o noutate care sa-l sustina.

  2. Razvan are, iarasi, dreptate. Autorul s-a facut util nu prin minciuni, ci prin texte aparute din senin, dar care plac patronilor. Care e diferentza fatza de Desteptarea? Eu cred ca niciuna. Si daca luam in calcul si stradutzele asfaltate din editorialul lui Stefan Radu avem un tablou aproape complet. Eu abia astept sa promovatzi basket-ul, sport iubit de Stavarache.

    Apropo, Autoru’ de ce nu s-a semnat pe hirtie? A dat-o anonima in ziar, dar si-o asuma cu pseudonim pe blog? Ce ipochimen o mai fi si asta?

  3. Sirius, cred ca ai dreptate. Dar mai e o specie de limbist, care se ofera si singur sa faca pe placul stapinirii. Daca esti din domeniu, poate ai auzit de Baltzatescu, de la Desteptarea. Oamenii astia adora sa ea cu limba in mizeria de la fundul “patronatelor”. Spre uimirea mea, unii chiar sint tot mai creativi…