Sefi noi la Desteptarea

  Cum spunea si Gheorghe aici, cotidianul Desteptarea din Bacau are sefi noi: Ionut Avram, fostul redactor-sef de la Informatia Bacaului, a fost numit redactor-sef adjunct iar Emilian Berceanu, fost nu stiu-ce, la fel.

  Opinia mea? Cred ca e o palarie prea mare pentru cei doi. Poate Ionut Avram sa mai aiba ceva experienta, insa domnul Berceanu, pe care nici nu-l cunosc la fata, nu stiu de super-ziarist este si ce calitati are pentru a-l califica pentru acest post.

  Mai ales ca ambii vin din exterior si nu stiu bucataria interna a ziarului. Care e extrem de complicata.

  In plus, tirajul ziarului a ajuns la niste limite extrem de joase, care au provocat rabufniri zgomotoase ale conducerii la adresa ziaristilor. desi nu ziaristii fac politica editoriala si nu lor li se poate reprosa ca ziarul nu merge bine.

  3 COMENTARII

  1. Gresesti. Desteptarea nu are nevoie de “super-ziaristi”, ci, din contra, de anti-ziaristi. Vine campania si cei care slugaresc la fam. Seche nu mai fac fata si era nevoie de singe proaspat. Dar asta nu va dura mult, pt ca repede-repede patronul va vedea ca distanta dintre vorbele de la spritz la fapta e lunga.