Cine mai spameaza

0
24

“Creditrom Consult” credite@creditrom.ro

Ce zic ei: Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea d-voastra, ne cerem scuze daca prin acest mesaj v-am provocat neplaceri, dar am considerat ca serviciile oferite de compania noastra va sunt utile in cazul in care doriti sa beneficiati de un credit. Adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri.

Ce zic eu: Adresa Dvs. am gasit-o in inbox-ul meu. Pentru ca apreciez intimitatea mea, pun aici adresa Dvs. de e-mail s-o indexeze toti botii si sa va bucurati, la randul dvs., de spamm, asa cum m-am “bucurat” si eu.

“Domino Computers” office@dominopc.ro

Ce zic ei: Acest mesaj nu este spam. Adresa dvs. de email a fost facuta publica sau exista o cerere explicita pentru a primi ofertele noastre.

Ce zic eu: Adresa pe care am primit mesajul era un alias facut demult, cu care nu m-am inscris nicaieri. Am redirectat aliasul catre ei, pentru ca atunci cand imi vor mai trimite spam, sa li se intoarca automat inapoi. Plus ca le pun adresa lor si aici.