A demisionat…

  11
  150

  Consilierul local care a provocat ultimul scandal in presa locala din Bacau a demisonat azi intempestiv din functie.

  Este vorba de liberalul Petru Placinta, care a fost acuzat de ex-redactorul sef de la Informatia Bacaului ca a facut presiuni pentru a publica scuze dupa ce Ionut Avram a realizat o ancheta in care consilierul era acuzat ca se afla in situatie de incompatibilitate.

  Aceasta situatie ar fi rezultat din faptul ca Placinta este actionar la Cybernet, firma care a incheiat uin contract de service pentru autoturisme cu Regia de Apa (RAGC), regie subordonata Consiliului local.

  Dupa publicarea anchetei, redactorul-sef al publicatiei a demisonat acuzand interventia patronului (consilierul judetean liberal Silvestru Dogaru).

  Acum Ionut Avram este redactor-sef adjunct la Desteptarea, ziarul lui Dumitru Sechelariu.

  11 COMENTARII

  1. Gheorghe, Ion… sunteti praf. Get a job, luati-va o femeie, faceti un copil, puneti o caramida. Sau, normal, puteti sa va labartati in continuare in cretinisme. Pana atunci, Razvan Bibire o sa ramana Razvan Bibire, Ionut Avram va ramane Ionut Avram, Placinta – Placinta, iar voi doi – Gheorghe si Ion… Adica un fel de Bula, dar fara umor si mai de la mahala.

  2. Ion…

   1. “Eu zic ca Placinta si-a dat seama ca a girat moral …. ” Placinta nu poate gira moral. Si-a dat demisia ca sa nu fie demis. Eu vorbesc pe actele care se pregateau prin Prefectura, tu vorbesti din ce-ai citit prin carti de joc.
   2. “…care darama stadionul…” banuiesc ca, prin absurd, daca erai englez si asistai la demolarea si reconstruirea stadionului Wembley… dar nu, e prea absurda varianta. Mai bine vezi ce urmeaza sa se intample cu stadioanele Lia Manoliu si Ion Moina.
   3. “… si de aceea a demisionat” vezi 1 + 2
   4. “De unde deontologie la Avram?” Fix de la Avram.

   Daca nu esti capabil sa intelegi toate astea, ramai la primul meu mesaj.

   PS: Daca tu esti Ion Sarbu, eu sunt taica-tau.

  3. Domnu’ Gheorghe, da’ ma apreciati rau de tot….Multumesc pentru parerile absolut pertinente pe care le aveti despre mine. Va invit la o cafea. V-o platesc eu, numai va rog frumos, invatati-ma si pe mine cum sta treaba cu deontologia, caci vad ca v-ati dat doctoratul in acest domeniu. Va rog mult, altfel viata mea ar fi distrusa!