Danone plateste

3
21

danonePaginile ziarelor au fost invadate de reclamele celor de la Danone care explica romanilor ca iaurtul lor e numai bun de baut. Pana la urma, e o reactie logica, chiar daca destul de scumpa.

Scenariile sunt multe si citeam pe undeva, pe un blog, ca ar putea exista o legatura iontre scandalul dioxinei si intrarea pe piata romaneasca a unui mare competitor.

Dar, si aici vreau sa subliniez, scandalul dioxinei a fost gestionat cum nu se poate mai prost pentru Danone.

In orice corporatie ar trebui sa existe un manual de criza, in care sa se spuna cum se procedeaza in diferite situatii care pot sa apara. Poate la Danone Romania o fi, insa nu a fost aplicat.

Am citit reactii cum ca in ziua in care a izbucnit scandalul presa se dadea de ceasul mortii sa obtina o pozitie de la PR-ii de la Danone si nu reausea sa dea de nimeni.

Omuletii de la firma de iaurturi au aplicat strategia lui tatuca Stalin cand au atacat nemtii. Adica s-au retras in locuri bine ferite. (Bine, se aude ca Stalin ar fi fost mort de beat cateva zile).

Din cauza acestei lipse de reactie scandalul a provocat pagube. ce-i drept, nu foarte mari. Numai 10 la suta ascadere a vanzarilor intr-o situatie de asta e foarte putin. Sau o fi mai mult. Ca cifra asta e data de Danone.

Acum, dupa ce unul din sefi a spus cu nonsalanta “suntem si noi oameni, putem gresi” dupa ce a primit amenda de 10.000 de lei ca nu a declarat nu stiu ce importuri, ma gandesc ca la Danone e o mare problema. La nivel inalt.

Adica, ditai corporatia, cu juristi platiti sa o apare de procese spune ca nu a fost in stare sa citeasca un Monitor oficial? Ca a gresit, pentru ca sunt si ei oameni?

Pai daca, intr-o zi, pentru ca sunt si ei oameni, gresesc si pun cianura in lapte?!

Asa ceva nu e posibil intr-o corporatie de talia Danone.

3 COMENTARII

  1. dragilor, hai sa va spun faza tare…am vazut ca a demisionat managerul de PR de la Danone (Nedelcu Milena), si vad in ziar cine e noul director….am ras cu lacrimi.
    D-na Andreea Monica Muresan, pai o cunosc si cica ar fi studiat in starinatate, va spun eu ce a facut ca nu are nici o diploma (doar aia de bacalaureat- daca o are), asa si cum spuneam aceasta ”doamna” a fost chelnerita in america apoi vanzatoare intr-un magazin de bijuterii tot in america.
    Hai sa fim seriosi sunt varzaaaaaaaaaa, mai intai aia care habar nu avea de PR si acum asta care cica e prietena de familie cu directorul de HR.