De complezenta

  1
  24

  Azi mi-am petrecut aproape toata ziua chinuindu-ma sa adaptez o tampenie de tab view. Am rascolit internet-ul si pana la urma am gasit la Yahoo, o documentatie interesanta. problema e ca nu reusesc sa schimb o culoare pe acolo, pe undeva.

  Si mi-am batut capul toata ziua cum sa schimb acea culoare. Neinteresant.

  Am facut si piata pentru ca sambata se va pregati un bors de cocos tanar. Cu mandea la timona! Avem zarzavat proaspat, avem cocosul, dar nu am bors. Dimineata o sa fie. La felul doi – fasole “de vara”, adica cu ardei si rosii. Daca o sa ma simt in stare, o sa coc si niste ardei pentru salata.

  Mda… Am inebunit de tot. Vorbesc de mancare la 12 noaptea.

  Voiam sa scriu despre cum IP-urile unor institutii publice, firme si persoane particulare din Bacau sunt pe lista neagra deoarece au fost folosite pentru a trimite spam prin e-mail.

  Evident ca IP-urile au fost folosite abuziv, pentru ca mi-e greu sa cred ca de la o asociatie pentru dezvoltare economica sau de la o firma de camioane se trimit e-mailuri cu subiectul “Become the ultimate pleasure machine”.

  Pe lista mai e si o firma de web-design, o universitate, o societatea de investitii… Dar pastrez subiectul ca e bun pentru ziar.

  1 COMENTARIU