Google Bomb a avut efect

  5
  15

  A Google bomb (also referred to as a ‘link bomb’) is Internet slang for a certain kind of attempt to influence the ranking of a given page in results returned by the Google search engine, often with humorous or political intentions.[1] Because of the way that Google’s algorithm works, a page will be ranked higher if the sites that link to that page use consistent anchor text. A Google bomb is created if a large number of sites link to the page in this manner. Sursa

  prostanacul.jpg

  A fost de ajuns ca mai multi bloggeri sa linkuiasca blogul lui Geoana in genul prostanacul ca sa se obtina rezultatul acesta uimitor:

  google.jpg

  5 COMENTARII

  1. Alex, nu ma refer strict la faza cu locul I la Google, care e veche, intr-adevar si a dat-o primul zoso. Ma refer ca la Geoana pe blog se ajunge in primul rand cautand pe Google dupa “prostanacul”. Asta e mai trist/comic, depinde cum vrei s-o iei. Restul e informatie de context, sa inteleaga lumea ce e cu “google bomb”.

  2. Arhi, nu nu este cea mai reusita bomba reusita pana acum. Pe plan international sunt zeci de astfel de cazuri. Pe plan national insa sa nu uitam de cazul din perioada alegerilor parlamentare cand pentru “coruptie” aparea pe primul loc http://www.psd.ro. A fost un caz mediatizat si de televiziunile nationale in acea perioada.

   p.s. am participat la acea campanie inca din primele ore,(eu am pus de pe 3 site-uri)

   Propun sa facem ceva asemanator si pentru primariabacau.ro nu de alta dar sa se mandreasca primarul ca are vizite pe site.