Sex oral cu spectatorii

  12
  34

  Daca va mai amintiti scandalul de aici si continuat aici, e interesant sa citesti si texte cum e cel de mai jos:

  O regizoare care “face” sex oral cu spectatorii

  Probabil ca bronzul excesiv de pe trupul regizoarei bucurestene a avut actiune si asupra creierului ei, altfel nu ne putem inchipui cum un om de teatru poate elabora un text pe care numai dementa unei prostituate cu doua clase inchisa mult timp intr-o celula poate sa-l fabrice.

  Stim, din teorie, ca uratenia fizica poate sa aduca complexe, masive frustrari sexuale, dar, inca odata, ce vina au spectatorii? In fine, credem ca regizoarea este un caz clinic obisnuit pentru doctorii psihanalisti. Insa de ce se complace in aceasta stare conducerea teatrului Bacovia?

  Concluzia ar fi ca IQ-ul regizoarei a suferit o mutatie de la “Dragostea in patru tablouri”, iar obsesia ei pentru armasari ar trebui sa se transforme (dimpreuna cu conducerea Teatrului Bacovia) in grija pentru umilul spectator.

  Sursa: O regizoare care “face” sex oral cu spectatorii

  Presupun ca doar faptul ca protagonistii cronicii teatrale nu au citit inca textul i-a facut sa nu se arunce asupra autorului ca un stol de vulturi. Ei, acum vor afla 🙂

  Later edit: Baietilor veseli le-a placut piesa.

  12 COMENTARII

  1. Ignorand ultima replica a robotelului teleghidat “Gheorghita”…

   Desteptarea sterge tot, chiar si urmele de voma lasate de spectatorii ingretosati dupa o astfel de performanta. Sunt dezamagit de trupa celor 3. Dupa materialul de prima pagina al lui Berceanu (bune observatii, Razvane!), a venit si publireportajul asta delirant al lui Botezatu. Nu e materialul din Monitorul de Bacau extraordinar, dar macar e cinstit; caci rolul criticului de teatru nu e sa spele murdaria, ci sa o evidentieze, caci interesul sau primordial sta in satisfacerea dorintei de frumos a spectatorilor prezenti in sala.

   Probabil ca am imbatranit eu si nu mai am apetente pentru penisuri artificiale, stropitori de urina si sex oral pe scena de teatru.

  2. mama lui de teatru si Fantasmele sexuale ale unui regizor nesatisfacut
   Critica se face la opera, nu criticand persoana.
   Distrugi spectacolul prin contra-exemple si argumentari nu prin cuvinte decazute din DEX.
   Criticul isi arata suprematia prin ce cunoaste in domeniul artistului si nu prin ce are impresia ca stie din viata lui privata.

   De ce am impresia ca “razbelul” asta nu are la mijloc teatrul?

  3. Herman, nu vorbeam despre rolul criticului, ci al jurnalistului. Dobitocul de Pop nu e nici una, nici alta. Dar scrie, pentru ca, vorba aia, “in lumea asta, prost facuta/cacatzii scriu in loc sa puta”. Ce a facut omul tau in acel articol nu se incadreaza nici la critica, nici la cronica, nici la reportaj etc. E un fel de manea de presa.

  4. De Alex Botezatu fie vorba. Care draq l-a mai facut si pe ala ziarist? Ala pana in urma cu vreo 2 ani era groparul CET-ului. Ionut Chiriloi i-a zis redsefului de la ziarul primarului Lider de Bacau ca e unul care sapa gropi, dar deseneaza misto si asa a ajus ‘al de Botezatu in presa. Ulterior s-a mai trezit si un Emi Berceanu sa il numesca speranta prese bacauane. Ma lashi?

  5. Aaa… dar nici nu ma gandeam ca e vorba de mine :))) Stiu ca nu era. Nu solicitasem vreo precizare in acest sens. Da, OSIM e o idee…hihi… ca manelele de presa apar intr-un ritm ceva de speriat… macar sa fie “in legea lor”. 🙂
   Mi se pare mie sau va injurati mai putin in ultimul timp unii cu altii / unul cu altul ???