Atat. Si-o dunga

  1
  28

  Pai, m-am cam plictisit sa tot fac revista presei locale si ma gandesc la faptul ca cititorii acestui blog sunt mai putin interesati de mustele care fluiera uneori pe neuronii cate unui jurnalist din localitate.

  Asa ca, probabil, asta e ultima insemnare de acest gen. Sper sa nu se supere prea tare Alex de la Monitorul, pentru ca nu o fac cu intentie rea, ci cu cea mai buna intentie posibila.

  Liberalii si socialistii, restanti la reabilitarea scolilor din judet
  […]
  In intreaga Regiune Nord-Est, adicatelea in toata Moldova, democratii pastoresc doar 25% din primarii. Restul de 75% au alta culoare politica. Aceste primarii – cele democrate, se-ntelege – au beneficiat de aproximativ 3,5% din banii alocati de Guvern pentru reparatiile efectuate in scoli, in cursul acestei veri.
  Cu alte cuvinte, si pentru lamurirea omului obisnuit, daca
  cineva se face vinovat de proasta administrare a fondurilor
  pentru refacerea scolilor primite de judetul Bacau, acestia
  nu pot fi decat primarii liberali si cei pesedisti.

  Link

  Demonstratia mi se pare un pic fortata. Pentru ca e statistica si la statistica te poti insela. E clasica faza cu daca un om a mancat doi pui si unul nu a mancat nimic, statistic, fiecare a mancat cate un pui.

  Eu am o problema cu titlul. Din cate stiu cei de la PSD sunt “social-democrati”, nu socialisti. Diferenta e mare, prea mare pentru o astfel de eroare.

  Ma gandesc, insa, ca daca ati fi pus in titlu “social-democrati”, se putea confunda cu “democratii” de la PD, care pastoresc publicatia. Si nu dadea bine.

  Gata. In rest, textul e prea alambicat si n-am avut putere sa-l citesc tot.

  Si, tot fara suparare, cand mai primiti cate un extras din directivele politice ale partidului, incercati macar sa le faceti putin mai credibile. 🙂

  1 COMENTARIU