Ne lasa fara Internet?

  3
  14

  Primaria Municipiului Bacau va demara incepand cu 17 septembrie 2007 o actiune de demontare a retelelor de telecomunicatii amplasate ilegal si/sau necorespunzator pe domeniul public si privat al municipiului Bacau.

  Societatile detinatoare de retele de fibra optica au fost atentionate in mai multe randuri, ultima dintre acestea fiind in data de 18.07.2007 prin adresa nr.29863, ca pot monta aceste retele numai in urma obtinerii autorizatiei eliberate de Primaria municipiului Bacau si cu respectarea HCL nr. 367/2006 de aprobare a „Regulamentului privind stabilirea conditiilor de montare a cablurilor de telecomunicatii (fibre optice) pe stalpii de iluminat public amplasati in zona drumurilor publice, respectiv pe terenurile ce apartin domeniului public si privat al municipiului Bacau”, care prevede pentru fiecare furnizor de date posibilitatea detinerii pe stalpii de iluminat public a unui singur fir de fibra optica, pentru care s-a obtinut in prealabil autorizatie de amplasare.

  Toate fibrele optice suplimentare, neautorizate sau amplasate ilegal in alte locuri decat cele autorizate puteau fi demontate de catre proprietarii lor pana la data 01 septembrie 2007, acesta fiind termenul limita adus la cunostinta societatilor prin aceeasi adresa.

  Furnizorii de date (telefonie, televiziune, internet) vor fi direct raspunzatori in fata cetatenilor (abonatilor) pentru intreruperea semnalului cauzat de demontarea cablurilor neautorizate sau amplasate necorespunzator in municipiul Bacau. (comunicat de presa al Primariei Bacau)

  Hotararea in cauza poate fi citita aici (.pdf)

  Ba, astia cu net-ul, ati avut un an sa va conformati. Sa vedeti ce va fac daca imi taie semnalul din cauza voastra!!!!

  3 COMENTARII

  1. Facem. Da mai bine facem unul de genul celui condus de Hoffa 🙂 Si programam o miscare spontana cu rosii si oua stricate la sediul firmei. Glumeam. Am fost ieri si am intrebat la mine in cartier si aia erau aerieni. Ca nu se poate asa ceva, ca exista contract incheiat si ca stalpii ar fi ai Electrica. Ma rog, eu stiam ca stalpii de la iluminatul public apartin primariei. Dar, sa vedem ce se intampla, ca daca se taie cablurile o sa si-o ia RDS-ul cu strigaturi. Bine, mai e si varianta ca RDS sa se afle in legalitate si atunci, ramana cum s-a stabilit.