Inca trei directori democrati au zburat. Unul e de la Bacau

  Tudorita Lungu, sefa Directiei Apelor Siret a fost astazi demisa de Administratia Nationala Apele Romane, impreuna cu alti doi colegi democrati, de la Constanta-Litoral si Buzau-Ialomita.

  Tudorita Lungu ocupa aceasta functie din aprilie 2005, cand a fost promovata ca director la Apele Romane de pe functia de director de ziar. Ziarul e Monitorul de Bacau si se afla in “parohia” sefului organizatiei PD, Vasile Nistor.

  Ea spune ca va ataca in instanta ordinul de demitere, pe motiv ca nu este semnat de resursele umane si contencios, ci doar de seful AN Apele Romane si consilierul sau personal.

  In plus, spune ea, un director nu poate fi demis decat cu aprobarea Consiliului de Conducere al AN Apele Romane, care nu s-a intrunit inca.

  In locul ei, pana la numirea unui nou director, la carma DA Apele Romane Siret este directorul tehnic Emil Vamanu, fostul ocupant al acestui post pana in 2005.

  6 COMENTARII

  1. Asta a fost o mare porcarie din partea lui Stavarache, imi pare rau sa i-o spun (am incercat si la telefon, dar domnu’ primar nu a raspuns azi presei). Putea sa o dea afara pe Popeasca de la ASP (desi asta nu va intampla niciodata, prietenii din CL stiu de ce), pe Brandusa, pe Irimescu, dar nu pe Tudorita, care chiar are rezultate acolo. Din cate stiu, are in randul angajatilor de la ape o reputatie excelenta. Nu mai spun de prefect.

   PS. L-am prins pe Berca recunoscand ca Tudorita Lungu “a fost demisa politic”. Iar colega mea a fost porcaita la telefon de directorul general al apelor romane, ca cica “el e director si nu are nevoie de Consiliul de conducere sa-i spuna ce sa faca. El e seful!”… altul cu un complex de inferioritate…

  2. Nene, am pus adresa blogului pe video pentru ca eu l-am facut si m-am chinuit sa-l urc pe server. Evident, ca, in concordanta cu politica mea de copyright (mai mult copyleft), dau voie la oricine sa-l ia si sa-l puna pe site-ul sau blogul lui. Mie imi ramane doar faptul ca exista adresa blogului meu pe video.

   Poti sa pui clipul pe site la Monitorul fara probleme, daca vrei. E destul sa mergi la http://www.dailymotion.com/video/x2z812_conferinta-de-la-directia-apelor-si_news
   si sa copiezi codul de la Embeddable Player si sa setezi dimenziunile playerului.