Iar au inceput

  9
  24

  Omuletul nu se lasa. Si o ia de la capat.

  Cat mai are timp si cat mai poate.

  Later edit:

  Si celalat a reinceput.

  Ca sa vezi cum marile spirite se intalnesc…

  Pentru ca maine azi e ziua cea mare. Cand se judeca cererea de eliberare a lu’ ala micu…

  9 COMENTARII

  1. Bibireu, care este problema ta? De ce te fute atat grija de ceea ce scrie unul sa altul? Cine esti tu de tot iti dai atata cu presupusl? Ai fi vreo coada de avion si nu stiu eu? De ce tot musti de fund si nu stai in cocina ta, acolo unde iti este de fapt locul? Vezi-ti de treaba ta si lasa-i pe ceilalti in pace. Nu te mai da mare ziarsit pentru ca oricum nu esti! Esti un nesimtit si pe langa ii determini si pe ceilalti sa se transforme intr-o lepra ca tine. Va fute tare grija daca s-a luat spaga sau nu s-a luat? Si daca s-a luat, s-a luat cumva spaga pe care trebuia sa o iei tu? De unde si pana unde atata ranchiuna si ura dusa la extrem impotriva unui om? Ti-a luat cumva cineva caii de la bicicleta si gata? S-a suparat umflatul? Ai reusit, ca un mare nesimtit ce esti, sa te legi inclusiv de faptul ca a fost supendat un permis. Nu iti este rusine chiar deloc? E treaba magarului unde isi face nevoila calul?

  2. Care este problema ta? | IP: 86.124.16.70

   Bibireu, care este problema ta? De ce te fute atat grija de ceea ce scrie unul sa altul? Cine esti tu de tot iti dai atata cu presupusl?

   86.124.16.70 resolves to “desteptarea.bacau.rdsnet.ro”

   Atat am de spus. Frustratii nu ma intereseaza. Si nici nu-i mai raspund la telefon.

   Apropo, domnu’ de la Desteptarea care ma ia in balon, textul pe care l-ai scremut aici iti apartine sau e tot copiat de pe Internet?

  3. Vad ca se-ascute “lupta de clasa”. Poate ar trebui sa facem aici dovada plagiatelor lui D. E simplu. Daca Razvan face loc, saptamina viitoare s-ar putea posta cel putin un exemplu concret si clar. Apropo, sa scrie aici un jurist daca procurorii se pot sesiza la un plagiat fara reclamatia celui copiat. Eu zic sa sesizam Parchetul, daca sefimea de la Desteptarea tolereaza infractorii.

   Cit priveste partea cu grija de spaga altuia, se vede treaba ca spagarii au devenit extrem de agresivi. Pina acum, se mai ascundeau, acum e totul pe fata. D e doar unul dintre infractorii din presa.