15 COMENTARII

  1. E o idee buna… am sa urmaresc cu atentie cine ce scrie. Eu am unde sa scriu…Iar ceea ce stiu, ar fi foarte interesant si nu scriu…prefer sa tin pentru mine. E mai sanatos, am observat ca de cand fac asta nici macar nu mai racesc. 🙂 Sunt sanatos tun.
    Dar…daca ma loveste brusc inspiratia cu subiecte “grele”…in genul celor legate de matza mea personala sau de imbecilii din trafic sau de fotbal ori chiar de teatru (desi ma indoiesc ca m-as baga acolo)… si vreau neaparat sa ii eclipsez pe ceilalti utilizatori ai blogului…why not ?
    Buna idee, Razvan.

  2. In caz ca nu ai observat, Razvane, politica si subiectele ce rascolesc viata presei bacauane sunt cele mai comentate (probabil ca majoritatea comentatorilor de pe blogul tau sunt ziaristi…sau…ma rog) Celelalte incercari ale tale cu idiotenii gen Andreea Marin sau nush mai ce dau rateuri. Sunt subiecte pentru retardatii care citesc Liberatatea sau Click zilnic. Credeam ca vrei sa fii cu un pas mai sus. Asa ca daca tu nu incerci, sunt de acord sa ne lasi pe noi. Dar da-ne voie si cu politica. Libertate ce naiba. facem si un concurs sa vedem cine e mai comentat. 🙂