Mircea Badea imi trimite virusi

  Mda… m-a injurat unu’ aseara la postarea despre celebra faza cu Oradeanul si poza lui data la “In gura presei”. Nu am dat importanta si am sters comentariul.

  Azi primesc un e-mail de la ingurapresei@intact.antena1.ro cu un virus atasat.

  Da, stiu, virusii se autotrimit la adresele din address book.

  Dar asta ar fi insemnat ca adresa mea de e-mail sa fie in address book. Si nu cred ca ar fi cazul.

  mircea-badea.jpg mircea-badea-2.jpg

  22 COMENTARII

  1. stimate Mircea, sunt un tanar roman care la fel ca multi altii apreciaza emisiunea din miez de noapte la antena 3. intradevar felicitari pt modul tragico-comic de a spune lucrurilor adevarate,pe fata. nu stiu daca veti citi acest e-mail, ceea ce doresc este sa imi exprim sincer si profund, bineinteles cu acordul dumneavoastra2 opinii in legatura cu politica noastra actuala de 0,1 bani. asadar vazind cum merge politica, mam gindit ca ar fi minunat, sa se schimbe constitutia in asa fel incit cei care vor conduce aceasta tara sa nu aiva1 trecut dubios. patat,sa nu detina afaceri, averi de de miliarde, mai exact sa nu aiva nici o posibilitate prin care sa lezeze demnitatea,integritatea de conducator si a acestei tari. asadar sa fie1om simplu,onest, cetatean care sa slujesca acesta tara cuadevarat spre binele ei, se intelege ca in peperioada pe care conduce sa beneficieze de tot comfortul si privilegiile unui conducator in exercitiu, iar odata terminat mandatul sa i se asigure un viitor senin demn de un exconducator. iar a 2a opinie este urmatoarea, daca tot suntem aproape de alegeri si este valabil mai ales pt cele prezidentiale, sa se intimple urmatorul fapt si anume:sa nu se prezinte nici1cetatian la vot, in asa fel incit sa fie scrutinul nul. poate asa vor intelege toti mamelucii care conduc sa se dea la o parte de la putere deoarece poporul roman,chiar de nu are curajul sa o spuna si sa ia atitudine concreta, sau saturat de smecheri, corupti, mafiosi, securisti,inculti,care nu servesc binele tarii. cu siguranta romania si toti romanii vor progresa. imi dau bineinteles sema ca aceste modeste opinii, sunt puerile. dar cred ca daca ati citi in direct la antena3 in frumoasa emisiune acest e-mail, cineva se va lumina putin la minte si totodata se va lua atitudine. in incheiere eu multumesc pt posibilitatea de ami exprima opiniile, va felicit din nou si pana la urmatoarea revenire in tara,(sperand ca va fi mai bine) o sa-mi lipsiti. cu stima si respect Vasile.

  2. …deci… sunt un emo kid’s… si-s giga suparat d postarile tale anti emo…deci ejty pe kale sa mah enervezy… domnu cu blogul tau… nu te mai lua de civilizatzia emo,plssss, k ma deranjhezi, looome… Deci, da ?
   Plzzzz numay skrye de emos…. ca ma megaemotzionezy si ejty giga-deranjaeant… Asa !
   🙂 :)))))))))))))

   Culmea e ca topicul initial nici nu era despre Emo, ci despre Mircea Badea, nu ? Dar…wtf… de ce sa avem o logica atunci cand postam ? Enjoy ! 🙂

  3. Desigur,toti cei care se simt cu musca pe caciula,vor avea intotdeauna ceva de “mestecat”si scuipat.Mai ales balaurii,care arunca flacari pe nari.Toti dezaprobam,dar nici unul n-avem curaj sa aratam macar cu degetul.Au apus timpurile istorice in care multimea de rand se rascula cu furcile si topoarele din dotarea gospodariilor lor sarace,impotriva asupritorilor.Azi suntem civilizati…. si regimul comunist ne-a invatat ca e mai bine si sanatos sa ne exprimam nemultumirile vizavi de”mult iubitii nostrii”conducatori in familie.Pacat ca esti doar unul din acei putini care spun ceea ce gandesc .Apreciez curajul tau si iti respect munca. Dar din nenorocire oamenii acestei tari au o educatie infecta si nu se mai preocupa decat de propria bunastare.Nu vad dincolo de gardul lor decat daca vecinul si-a mai ridicat un rand la casa sau daca si-a luat o masina mai ”bengoasa”ca a lui. Asta e Romania si chiar ca ne ocupa tot timpul,traind in ea.

  4. ce sa zic mai mircea?esti ft tare!urmaresc cu sufletul la gura fiecare emisiune a ta,imi “luminezi noptile”(nu rade):)pacat ca multa lume nu intelege nimic……romania……..na,tu tineo tot asa,si nu baga in seama pe cei ce te injura,nu au ce face,lisa de educatie,chestii din astea……..te pup,a ta prietena,lori

  5. băi Codrin ..inainte să te lauzi că esti o “giga mega ultra fana” a imbecililor de la Tokio hotel .. invata sa scrii tată .. vai de căpşorul tău , ăl’ mare si gol .. daca tot zici ca esti un “emo-kid’s ” .. te du’ frate si te aruncă in cap … poate-ti vine mintea la cap .. si vei reveni aici cu comentarii la subiect !!! ai apropo .. respect pentru Mircea Badea !

  6. te admir ,esti un tip de nota zece +
   hai sa-ti spun ceva, poate o auzi cineva de pe la ministerul educatiei.
   ce spui de chestia asta?
   am urmat colegiul de institutori apoi am facut continuare de studii la facultatea de stiinte ale educatiei specializarea profesor invatamant primar si prescolar si sunt incadrata institutor I si colega mea a terminat colegiul de institutori si incadrata institutor II (avem aceeasi vechime acelasi grad didactic ) si diferenta de salariu este de 12 lei .Deci dupa inca un an de studii si banii aruncati (vreo 2000lei) eu am mai mult ca ea cu 12 lei.
   traiasca salarizarea din invatamant!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. te admir ,esti un tip de nota zece +
   hai sa-ti spun ceva, poate o auzi cineva de pe la ministerul educatiei.
   ce spui de chestia asta?
   am urmat colegiul de institutori apoi am facut continuare de studii la facultatea de stiinte ale educatiei specializarea profesor invatamant primar si prescolar in prezent sunt incadrata institutor I iar colega mea a terminat colegiul de institutori si este incadrata institutor II (avem aceeasi vechime acelasi grad didactic ) iar diferenta de salariu este de 12 lei .Deci dupa inca un an de studii si banii aruncati (vreo 2000lei) eu am mai mult ca ea cu 12 lei.
   traiasca salarizarea din invatamant!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Salut,nu stiu pe unde te intorci tu de la munca dar ai grija sa nu treci pe la Muncii,ptr ca nu se poate circula,nici prin pasaj da’ nici pe deasupra!Aaaaaa,de ce?pai asa zice un indicator mare si frumos care patroneaza cap de lista pe stilpul de la intrarea in pasaj dinspre Baba Novac,nu am vazut dc si in cealalta parte este unu’da cred ca e si acolo,asa ca dc e un cap de creta cu mult zel ne lasa pe toti fara permis,indicatorul zice Accesul interzis vehiculelor si vehiculelor cu tractiune animala,ce zici de minunea asta?

  9. Draga Mircea Badea imi place emisiunea ta , lucrez in invatamant si as dori sa spun ca in invatamantul preuniversitar lucreaza numai oameni cu gandire invechita comunisti care sunt in stare de orice sa-si mentina functiile
   CEI CARE SUNT IN VARSTA SE CULCA CU CELE TINERE VENITE NOU IN INVATAMNT
   NU MI-AS DA COPIII SA FIE EDUCATI DE ACESTI DOBITOCI
   O SA-TI MAI SCRIU