Simbad saluta reporterii PRO TV

  In goana dupa exemple care sa justifice campania declansata impotriva cruzimii fata de animale, ProTV a adunat cu farasul cam tot ce se stia despre cazurile de necuvantatoare urgisite de pe la noi din tara si se aiurea.

  In graba asta mare, baietii de la Pro au pus in oala si pe saracatutul Leu Simbad de la Bacau:

  E regele animalelor dar duce o viata de chin! Departe de jungla în care s-a nascut, un leu în vârsta de sase ani tânjeste dupa libertate într-o cusca de 15 metri patrati aflata în curtea unei societati de salubritate din Bacau. *)Sursa

  Simbad transmite salutari din Africa reporterilor ProTV

  Simbad transmite salutari din Africa reporterilor ProTV

  Singura problema este ca Simbad este de doua luni in Africa si o duce bine, ceea ce le doreste si celor de la ProTV. Are doua leoice la dispozitie, mancare buna, asistenta medicala, o curte maaare-maaaare, in care sa zburde si videoclipuri pe YouTube.

  In plus, e pe punctul de a fi adoptat de doua doamne din Bacau, ceea ce inseamna ca nu va mai duce grija zilei de maine, pentru ca va avea cine sa platesca pentru casa si masa sa.

  Concluzia? Una singura: mai verificati arhivele, puneti biciul pe documentarist, ca despre plecarea lui Simbad ati transmis si voi!

  *)
  1. Leul nu traieste in jungla, ci in savana
  2. Simbad nu s-a nascut nici in jungla si nici in savana, ci in captivitate
  3. FOTO