Zvonuri electorale

  E semn ca se apropie. Campania electorala. Chiar daca prima e cea pentru Europene, adica fara o miza locala, se simte ca se pregatesc jocurile pentru alegerile locale de la anul.

  Cele mai tari zvonuri sunt pe Dumitru Sechelariu.

  Primul zvon spune ca s-ar fi creat o alianta locala (ceea ce am spus mai demult si eu) care sa sprijine candidatura lui la Primarie.

  Alianta respectiva ar fi pornit intre el si PD. Surprinzator daca avem in vedere ca acum patru ani isi socteau ochii, ceva de speriat.

  Adica, PD sa renunte la candidatul la Primarie si sa-l sustina pe Dumitru Sechelariu. Acestei aliante i s-ar adauga PC-ul (fostul PUR).

  Un zvon de ultima ora zice ca, de fapt, Dumitru Sechelariu renunta sa mai candideze si il scoate la inaintare pe fratele sau, Sergiu.

  In rest, ceilalti candidati, in afara de actualul primar, care cu siguranta, va candida la inca un mandat, nu prea se arata.

  La PSD sunt mai multe optiuni, dar, se pare ca sunt neintelegeri, la PRM inca nu se stie.

  Apropo, o greseala flagranta este ca pe site-ul ziarului “Desteptarea”, materialele de “campanie”, adica stiti voi, alea in care se trage cu tunul in Primarie, sunt restrictionate.

  Nu ca le-ar citi foarte multa lume.

  1 COMENTARIU

  1. poate sa-i sustina pe sechelariu si frate-su si george bush, nu numai desteptarea si PD ca tot nu trece de 10% din voturi. cine ar mai vota ca primar un individ de cea mai joasa speta, in afara de aurolaci sau eventual angajatii de la selena (mai e firma asta?) si desteptarea? parca a plecat in huiduieli de la primarie barbosul, crede acum ca o sa se intoarca in urale? sechelariu e mort din punct de vedere politic, iar frate-su e o nulitate, care in plus mai are in carca si povara numelui celui ce ne facea guvizi. mai bine emigrezi ma seche, parca asa ziceai, sau ti-ai dat intre timp seama ca nu are cine te baga pe tine in seama in america? sau mai ai ceva de vandut pe aici dupa ce ai distrus echipa de fotbal si ai vandut orice jucator ce avea cat de cat valoare? crezi ca guvizii au uitat ca recent erai la tv cu bratari la maini? n-au uitat seche…stai acasa si vinde … vinde tot….