Scandalul pedofiliei de pe Neogen

  5
  45

  Jurnalul National deplange in deschidere slaba reactie a autoritatilor vizavi de continutul pornografic cu copii de pe internetul romanesc.

  Este vorba despre sectiunea video de pe portalul Neogen, unde un user a incarcat vreo trei clipuri cu scene de sex explicit cu minori.

  Abia dupa 12 ore clipurile au fost scoase insa PR-ul de le Neogen spune ca, fiindca au fost sterse, nu mai exista dovada vreunei fapte penale. Doh…

  “Videoclipurile respective au fost suspendate si automat sterse de catre program, nu avem dovada necesara unei denuntari. Acest tip de masuri poate fi luat în cazul în care dovada înca exist?”, ne-a declarat Maria Suciu, PR manager Neogen.

  Jurnalul se plange ca autoritatile nu au reactionat, politia nu a dat nici un semn, Autoritatea de reglementare (ANRCTI), nici atat.

  Si nici nu o sa reactioneze nimeni.

  M-am izbit de zidul asta al indiferentei acum vreo 7 ani, cand m-am luptat sa desfiintez un site de pedofili postat pe .ro. Lolita.ro se chema si abia dupa o campanie virulenta in toata presa centrala RNC-ul s-a vazut nevoit sa ia masuri si a blocat domeniul.

  jerry69.jpgCat despre user-ul care a incarcat filmele… E un ospatar de 19 ani. Il cheama Adrian. E fan Steaua. Are 1,75 m, e brunet, cu ochii caprui, nascut pe 6.10.1988, si e din Bucuresti. Momentan nu are prietena.

  Daca vreti si poze… spuneti. Deocamdata portretul sau.

  5 COMENTARII

  1. Serviciile neogen sunt o platfoma pusa la dispozitie userilor pentru interactionarea cu alti useri. Nu toti sunt onesti, responsabili.
   Suntem si noi ingrijorati cand cineva foloseste informatiile si serviciile in detrimentul altora, rezultand situatii neplacute.

   Asa cum este cazul utilizatorului care a postat video-uri cu un continut ilegal. La solicitarea Politiei, am livrat IP-urile de pe care s-a logat userul care a incarcat filmele respective.

   Mai mult, pentru a preveni astfel de situatii, vom inaspri masurile luate impotriva utilizatorilor care incalca termenii si conditiile de utilizare a site-urilor din retea.