Curse de masini? Nuuu, nu la noi

4
25

Cel mai citit articol din Desteptarea de luni a fost cel despre o cursa de masini. Pe scurt, un ziarist a incercat sa se tina dupa doua autoturisme care goneau cu 100 la ora prin oras, fara sa reuseasca. Le-a facut si poze cu telefonul mobil.

Cu toate ca numarul mortilor pe sosele este in crestere, cu toate ca o fetita de 12 ani a fost ucisa nu demult de un sofer teribilist, cu toate ca Politia Rutiera se lauda cu zeci de camere de supraveghere si cu diverse statistici favorabile, vitezomanii isi fac de cap in continuare pe strazile Bacaului. Cursele de masini sunt un hobby al multor tineri care au masini puternice si care, din motive ce pot face obiectul unor investigatii, nu se sinchisesc de Politie.

Pozele:

22-09-07_1828.jpg 22-09-07_1829.jpg

22-09-07_1831.jpg 22-09-07_1833.jpg

22-09-07_1834.jpg

Cand am vazut datele de trafic am incercat sa inteleg de ce a fost acest articol atat de citit pe net. Pana mi-am amintit ca, in urma cu cativa ani, o alta publicatie a avut un boom de trafic, tot la un articol despre cursele de masini.

Ce se intamplase? Articolul fusese linkuit pe un forum al pasionatilor de masini din Bacau. De unde a venit trafic la greu.

Si in cazul de fata s-a intamplat la fel.

Numai ca, trebuie sa-l avertizez pe autorul materialului, sa se fereasca bine de acum inainte pentru ca, iata reactiile:

forum.jpg

4 COMENTARII

  1. Propunere legislativa: masinile participantilor la curse ilegale se vor trimite la malaxor, iar proprietarii lor dobitoci, la puscarie. Asa se face-n tarile civilizate. Cat despre gunoaiele care fac asta pe drumurile publice, putem aplica cu succes solutia (eficienta de altfel) spumei poliuretanice in teava de esapament ori intre spoiler si caroserie 😀

    Apropo, ziaristul cu pricina, trebuia sa depuna o plangere la Politie pentru amenintare (sau care este incadrarea juridica a faptei). E datoria lor sa-l gaseasca pe forumist si sa-l ia la intrebari, desi am mari dubii ca-si vor justifica salariile mult prea mari in fata contribuabililor…