Romania – mereu surprinzatoare

Scriam acum cateva zile despre o reclama pe care am refuzat sa o mai afisez la un panaceu care vindeca totul, de la SIDA, leucemie pana la tuberculoza si mai mareste si sanii sau chiar penisul.

Mi-am exprimat atunci serioase rezerve cu privire la acest medicament – minune.

Ma trezesc azi ca imi scrie un anume “dr. Petre Melt” din USA, care ma ameninta cu darea in judecata pentru ca mi-am permis sa “ma dau” la un om de stiinta.

nu luam atitudine, dar m-a anuntat un coleg din RO despre actiunea concertata a unor asa-zise publicatii fata de descoperirea savantului gheorghe Sarbu.

Zice acest doctor din USA.

Hm… Un doctor in nu-stiu-ce, care ar trai in SUA dar care-mi scrie de pe un IP de UPC…

LATER EDIT:

Cineva sufera de dedublarea personalitatii:

dr.Petre Melt | petremelt@yahoo.com | IP: 86.106.59.95

dle Bibire,
ar fi onorant pentru mata ca, inainte de a te pronunta cu privire la o teorema, in speta Sistemul de Terapii Oxiopatia, sa te familiarizezi cu terminologia …
cind se vorbeste, de pilda, despre Caderea libera a corpurilor, nici unuia dintre cei cu Carte nu le trece pe sub calota ca ar fi vorba despre reclama; savantul gheorghe Sarbu nu a avut, nu are si nici nu va avea nevoie de reclama.
de ce? intreaba miile de bolnavi care si-au gasit sanatatea datorita produsului Corina …
apoi, sta rusine ” sa te dai ” la un om de stiinta, stiut fiind ca acesta nici nu catadicseste sa se opreasca asupra lucrului minor.
si pentru ca veni vorba, stii citi oameni de stiinta de talia savantului gheorghe Sarbu traiesc la ora aceasta pe mapamond?
am sa-i sugerez dlui Sarbu sa te actioneze in judecata …
nu luam atitudine, dar m-a anuntat un coleg din RO despre actiunea concertata a unor asa-zise publicatii fata de descoperirea savantului gheorghe Sarbu.
rusinica,
dr. Petre Melt
usa

Acad. Gruia Jder | grjder@gmail.com | IP: 86.106.59.95

buna seara,
m-a sunat dr. Melt si mi-a spus despre interventia ta. Nu pe savantul gheorghe Sarbu il denigrezi, ci denigrezi presa scrisa din Romania … Daca vei fi actionat in instanta, nu numai dr. Petre Melt va depune marturie cum ca descoperirea savantului gheorghe Sarbu este una din cele mai mari descoperiri, ci si subsemnatul, si te asigur ca vom veni cu argumente stiintifice, caci, ” nu-i asa “, orice teorema poate fi combatuta, dar, numai cu argumente stiintifice.
Noaptea, uneori, este un sfetnic bun!
Acad. Gruia Jder
Belgia