Ce vreau de la administratie

Kristofer ma intreaba ce vreau eu de la administratia locala din Bacau? E vorba de alta leapsa, la care el da un rtaspuns extrem de elaborat aici.

Pai, in primul rand, de la administratia locala (indiferent cine e la Putere) doresc mai multa administratie si mai putina politica.

De 10 ani si ceva cum se schimba conducerea incepe rotirea cadrelor: unii pleaca altii vin si din cauza asta nu exista o unitate in gandire.

Cei care pleaca au avut anumte idei, au prins o anumita experienta iar cei care vin , viseaza de obicei avioane si se apuca de inventat apa calda.

Ce vreau eu?

O viziune unitara, un plan de actiuni pe termen lung care sa fie negociat cu toate fortele politice astfel incat, indiferent cine vine la Putere, sa fie respectat si continuat.

Stiu ca asta e o utopie.

7 COMENTARII

  1. LOL…Gheorghe… ai umor… nu-i chiar asa de rea situatia cu pietonii, mai ai si claxon… mai este si comunicarea verbala / non-verbala… :)))
    Eu oricum traversez numai pe trecerea de pietoni… si numai cand nu vad nicio masina in imediata apropiere ..LOL.. asta din mai multe motive.

    Acu’ serios..chiar conteaza ce asteptam de la administratie ? Daca nu conteaza pentru ei…de ce sa mai facem leapsa asta ? Doar pentru utopiile noastre ?

  2. Solutia uzitata in toate orasele medii si mici din Europa sint sensurile giratorii. Unele au chiar dimensiunea unei rotzi de tractor, dar efectele sint extraordinare: fluentza, consum mic etc. Decit sa plantezi curcani in intersectii, mai bine pui sensuri giratorii. Si faci si economie de semafoare.