De ce sunt atatea concursuri la tigari

  4
  35

  M-a luminat si pe mine cineva: ca, in mod normal, ar fi trebuit sa se puna pe pachetele de tigari pozele alea nasoale cu plamanii si inimile fumatorilor.

  Si ca s-au facut studii si ar scadea vanzarile ceva de speriat daca ar pune pozele. Ca pozele ar fi mai tari decat textele alea cu fumatul dauneaza grav sanatatii sau calitatii spermei.

  (apropo, faza intr-un magazin – un cumparator: “nu va suparati, mi-ati dat un pachet de tigari pe care scrie ‘Fumatorii mor tineri’, dati-mi unul pe care scrie ‘fumatul dauneaza grav sanatatii’ “).

  Deci, pentru a nu fi afectate la vanzari, firmele fac concursuri dupa concursuri si promotii dupa promotii. Pentru ca pe perioada concursurilor si promotiilor, cica au voie sa nu afiseze pozele alea care sperie lumea…

  4 COMENTARII

  1. Pozele alea nu s-au pus nicaieri in UE, nici macar in Spania care e membra UE de ceva timp. Am vazut eu pachet de Marlboro Rosu ( cam cea mai nociva tigara, cel putin la noi. nu mai enumar diferentele care sunt destule ) acum 2 ani si avea tot asa un text, nici urma de poze tampite.
   Normal ca ar scadea vanzarile daca fac astia asa ceva, e ca si cum ai vinde un telefon care zici din start ca nu functioneaza.