Romania, mereu surprinzatoare

1
32

1 Dupa ce le-a aruncat blocul in aer intr-o explozie care a ucis doua persoane, E.On Gaz a trimis zilele astea facturile de gaze locatarilor din blocul de la Zalau. E ca in China, unde familia condamnatului la moarte plateste glontul fatal.

2 Kristofer a descoperit ca se fura florile din oras. Daca stau bine si ma gandesc, sambata trecuta, cand ma duceam sa iau flori pentru cununia unui coleg, am vazut o fatuca cum fuge cu un brat plin de flori din strada in florarie. Mie mi s-a parut ca a luat crizantemele sa le vanda. S-ar putea sa gresesc, dar parca nu. Floraria aia de sub Pasaj.

3 Cearta lui Becali cu Hagi l-a costat pe latifundiar cam 6 procente la capitolul “incredere”, conform unui sondaj IMAS. Totusi, increderea nu e totuna cu intentia de vot. Mai vedem.

4 EvZ spune ca Guvernul a majorat pe sest amenzile fiscale de pana la 20 de ori. Guvernul izbeste un comunicat de presa din care spune ca ba nu, a informat:

Directia de Comunicare si Relatii Publice din cadrul ANAF a emis in data de 10.08.2007 un comunicat de presa cu privire la Proiectul de Ordonanta a Guvernului privind reglementarea unor masuri financiar-fiscale prin care se modifica si completeaza Ordononata Guvernului nr. 92/2003, privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare.

Serios? Io-te cum arata comunicatul de presa. Daca intelege cineva ca e vorba de majorarea amenzilor… Si cum arata rubrica de pe portalul ANAF.

Mie imi pare mai mult ceva de genul “ne-am facut ca o facem pe transparentii”. Dar, pentru ca e un “dar”, Guvernul mai are un argument forte:

In data de 21.08.2007, in cadrul Comisiei pentru Dialog Social din cadrul Ministerul Economiei si Finantelor a fost discutat si analizat acest Proiect de Ordonanta. La aceasta intalnire au participat reprezentanti ai Confederatiilor Sindicale, Confederatiilor Patronale, Asociatiilor dar si ai mass-media. Toti partenerii de dialog ai Ministerului Economiei si Finantelor si ANAF au fost de acord si sustinut acest Proiect de Ordonanta.

Cineva a dormit in papuci…

1 COMENTARIU