Ghici cine mai candideaza

9
19

Dupa ce ne-am lamurit cu candidatura lui Sergiu Sechelariu, iata ca mai apare un candidat-surpriza. Da’ surpriza-surpriza.

Ghiceste cineva la cine ma refer?

9 COMENTARII

  1. Asta e o dovada e “adevarat” realism politic. Ii urez succes la locul 8-9. Ca mai mult n-o sa poata. O sa ia mult mai putin ca partidul lui.

    Herman, sari in picioare, lungeste-ti antenele, inalta-te pe virfuri: seful tau e catindat. Pune-i la dipozitie cunostintele tale politice invatate de la sacrosantii tai profesori. Fa-l primar pe cetecist. Hai, trezeste-l pe G. Pop si pune-l sa scrie un omagiu critic.

  2. Actualmente sunt in concediu… 🙂 prea relaxat ca sa ma intereseze. Il deleg pe nea Gheorghe cu teleguta sa ma reprezinte in fata alegatorilor.

    Btw, pentru a vorbi si despre subiect… ma cam indoiesc. Tare. Nu ca nu s-ar putea intampla, e plina Romania de oameni ambitiosi. Ceea ce ne lipsesc sunt realistii… iar la Bacau vad ca inotam cu totii intr-o galeata de fantasme si vise fara suport. Incepand cu Seche si terminand cu toate partidele, inclusiv PD. Azi, bunoara, tanarul deputat Palar ne vorbea cu emotie despre logica fara cusur a domnului Ion Iliescu; Seche se gandeste ca familia lui mai are sanse la guvernarea orasului; democratii se viseaza la putere doar pentru ca o medie nationala la niste alegeri potentiale spune ca sunt number 1.

    PS pt. Gheorghe. Nu scriu omagii. Sunt un om de dreapta iar in articolele mele am exprimat INTOTDEAUNA aceasta orientare. Sigur, PDul si-o asuma, dar e clar ca majoritatea a ramas in inima social-democrata, chiar si la Bacau. Eu scriu, eu ascult, asta e… Daca maine voi afla ca sunt obligat sa ma mut pe partea socialismului, plec fara niciun regret.