Jurnalisti? Mai degraba fripturisti

6
23

Subiectiv, bacauan de-al nostru, dar acum aflat in Bucuresti, are curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Intr-un articol postat pe blogul sau.

Despre ce este? Despre asa-zisii “ziaristi”, mai mult fripturisti, care se aciueaza pe la lansari si conferinte de presa doar ca sa “curete” masa si sa isi ia “tainul” – cadourile care se dau cu aceste ocazii.

Evident, fenomenul e in toata splendoarea lui in Bucuresti. Sunt, insa, si cateva specimene in Bacau.

6 COMENTARII

  1. Urat obicei. Dar am intalnit situatii si mai enervante.

    1. Este chemat la masa ziaristul, asta refuza pentru ca vrea sa plece mai repede, dar nu poate deoarece soferul se apuca de imbucat. Neinvitat.

    2. Se lanseaza un album cu fotografii din Bacau (:)). Reprezentantii unui ziar vin cu turma (tarziu), se inghesuie sa apuce cate o bucata (cred ca si fotograful a luat), numai pentru ca a doua zi sa-l injure mai abitir pe Ben… acel presedinte de Consiliu Judetean pentru neobrazarea de a fi cheltuit din banii publici pentru astfel de prostii.

    Oricum, nu ca in Bucuresti. Pentru orice ziarist respectabil, exista vreo suta de nenorociti care nu stiu altceva decat sa se avante cu limba si buzunarele la astfel de evenimente. Sigur, in numele obiectivitatii…