Tanase si accidentul

accident-1.jpgPro TV l-a trimis pe Catalin Radu Tanase sa relateze despre accidentul de la Margineni.

E treaba lor, fac ce vor cu omul, da’ mi se pare o stupizenie sa consumi atata amar de resurse ca sa transmiti maxim doua minute de la fata locului. Stirea a intrat pe jurnalul de seara, accidentul s-a intamplat pe la 11 ziua.

Nu mai vorbesc de faptul ca omul a inceput sa spuna tampenii. Zice el la un momenta dat ca a vazut doua masini “storcite”. Din alea trei implicate in accident, basculanta a patit ceva pe dedesubt (i s-a rupt toba si a busit-o uleiul pe nas), utilitara n-a avut nici pe dracu’ (ca pe aia a ferit-o si de asta s-a rasturnat basculanta) iar o Dacia avea sifonata partea dorsala, pution la portbagaj.

Am vazut in filmarea de la ProTV si era cel putin o masina de politie cu luminile si girofarurile aprinse. Seara. Adica la 7-8 ore dupa producerea accidentului. Pai, daca cere ProTV-ul, cum sa nu, aducem si masinile de politie la filmare. Ca alta treaba n-au decat sa faca frumos pe ecran…

A, mi-am amintit o faza dintr-o iarna de acum cativa ani. Fusese o furtuna puternica de zapada, cu blocari de drumuri, cu ingheturi, masini impotmolite.

ProTv il trimite pe Catalin Radu Tanase sa relateze. Problema este ca pana s-a miscat intreg mecanismul celor de la Pro si pana a venit omul sa relateze de la Bacau, furtuna s-a oprit, utilajele au intrat in functiune si au deszapezit drumurile. Ce mai era de relatat in direct?

Cum ce? Omul a vorbit cu soferul unei freze si, pe toata durata transmisiei, masina aia i-a aruncat in spate zapada de zicei ca s-a mutat Siberia la Bacau.

Mai jos, materialul filmat de mine la accident. Scuzati calitatea, stiti replica: e o camera foto.