Studiu de caz?

  9
  23

  10 minute pe o singura pagina?

  A si se foloseste Opera? Parca la computerul din hala nu era Opera ci numai la… Cine ghiceste?

  Studiu de caz

  9 COMENTARII

  1. of,Doamne… de-acuma teoria conspiratiei si de-astea…. incepe sa devina de-a dreptul amuzant… si eu folosesc Opera si citesc ce apare pe blog… si l-oi fi uitat deschis vreo 10 minute, ca mai plec… naiba stie…
   Of of of… bloggeri… sunteti urmariti de la DSA…minute in sir…de mai multe ori pe zi… si de la un calculator..stiti voi care… ala cu opera… hehe… studii de caz… analize…dezvaluiri… X -Files de Bacau…
   In calitate de cititor / utilizator al blogului incepe sa ma oboseasca povestea asta si acord blogului si bloggerului si blogguitului si blogguismelor un ultim avertisment, inainte sa il suspend. Adica sa nu-l mai citesc. Urmatoarea sanctiune dupa avertisment este suspendarea pe o perioada de trei zile. Deocamdata il mai citesc, dar nu mai scriu nimic pe el. Si serios, Razvan… spui ca nu ai o problema cu DSA si ca te legi de chestii de deontologie… Asta de aici ce legatura are cu jurnalismul, cu calitatea materialelor ? Cu vanzarile si celelalte ?
   Hello… contrasensul – bravo tie – e citit in multe redactii… nu inseamna ca cineva are o obsesie pt blogul tau… mai degraba e invers, din cate vad.
   Mai citeste o data ce a zis Gheorghe de patroni si despre noi… o sa vina o perioada agitata… chiar trebuie sa pui mereu gaz pe foc ?
   Incerc sa raman rezonabil dar e dificil. De-acum nu mai scriu nimic pe blog , cel putin un timp, pentru ca e o situatie jenanta: se scriu tot felul de chestii la adresa Desteptarii, (la care lucrez, ceea ce inseamna ca e un mediu de lucru ok pentru nivelul presei bacauane…) si foarte multe din acuzatii sunt inventii sau exagerari sau pur si simplu afirmatii controversate… si m-am saturat sa ma cert ca si cum as avea eu ceva de dovedit. Scrieti ce vreti. Pa.

  2. …exceptie face doar rubricuta cu editorialul despre iarna, la care voi comunica in continuare cu toti. Dar in rest m-am enervat si m-am saturat de rautati de tot felul si de dispute fara o miza serioasa. Nu ma mai contrazic cu nimeni, indiferent de subiect. Nu mai sunt un “jucator” pe acest blog. Raman spectator, cel putin pana imi trec nervii astia de-acum. Multumesc pentru intelegere si mult succes tuturor in toate activitatile pe care le intreprindeti acasa, la servici si in viata in general. Si sanatate, ubire, apa calda, fericire si toate celelate chestii cu adevarat importante in viata. Atat am avut de zis.

  3. Codrin are dreptate. Atacurile impotriva Desteptarii sunt poate legitime, poate gratuite, insa nu ii fac bine singurului de pe aici care isi ia painea de acolo. Daca pentru ceilalti e amuzant, pentru el e complicat deoarece trebuie sa se si apere, sa si participe la conversatie, sa se si justifice in fata sefilor sai. Fiecare dam ocazia sa ne aratam nemultumirile, insa nu cred ca am raspunde la o provocare de genul: “Explica de ce patronul/ ziarul/ articolul ala e asa?”. Nu stiu de ce Codrin ar trebui sa fie primul, mai ales ca si-a facut pe deplin “datoria” fata de acest blog.