Filmul cu Irinel si Monica Columbeanu a ajuns pe YouTube

  Filmul ala in care cica apar Monica si Irinel, in restaurant, filmati pe gaura cheii… Hai ca stiti…

  Il gasiti aici.

  Presupun ca o sa-l stearga.

  Nici o problema. Am o copie.

  Intrebarea este: sunt ei sau e doar un fals?

  Monica si Irinel, in restaurant. Filmati pe gaura cheii

  LATER EDIT:

  YouTube a sters filmul, care poate fi vazut, insa, la zoso.

  14 COMENTARII

  1. asta da subiect de presa….jos palaria…!astept cu nerabdare un clip nou cu Columbeanu la cumapraturi,nu pot dormi noaptea,numai la moni si la irinel ma gandesc…daca nu erau ei nu mai plateam abonamentul la cablu,nu mai urmaream Otv,simtzeam ca traiesc fara niciun scop…! Ce tzara de labagii..!

  2. doamne..fratilor..asa ceva mai rar..acum iri acel om faimos de afaceri….s`a facut de ras..nu e interzis sexu fratilor…da potoliti`va dreq hormonii si galagia…si dupaia iesiti ca oamenii la restaurant!! pacat de copilu vostru,vai de capul tau de prostovana ce esti Monica..:)) si irinel ma prost:))

  3. hai sa va zic ceva ..Monica nu este proasta …daºo pana mea pana la urma …a fost fata desteapta si-a gasit prostul …ala se cheama Irinel ..are bani multi ..are casa are tot ce vrea el ..prostul daca o iubeste nu ai ce sa-i faci ..dupa ce moare irinel ramane monica cu banii lui si averea lui ..ce pizda ei …suge pwla intru-un restaurant ..suge pwla acasa nu va intereseaza ..dar prostul tot prostul ramane ..mia placut de monica ca a fost fata desteapta