Ziua Chiulului. Experiment social?

13
17

Un pustan dintr-un liceu bacauan a bagat spaima in profesori si inspectori scolari dupa ce a incercat sa mobilizeze elevii din localitate sa chiuleasca in masa astazi.

El a trimis un mass prin messenger prietenilor sai cu ideea, acestia au trimis mai departe, si asa s-a raspandit initiativa.

Ideea a fost imbratisata, insa, numai de circa 100 de elevi. Probabil ar fi fost mai multi daca in parc, acolo unde-si dadusera intalnire, nu aparea si presa.

Theo, initiatorul actiunii zice ca mai are in proiect inca o initiativa – geva gen “ziua cuminteniei”, in care toata lumea sa mearga la scoala si sa fie atenta la ore, sa nu faca probleme profesorilor, etc.

Un alt licean deja duce planul mai departe – o zi in care sa se intalneasca toti in parc si sa citeasca si sa faca schimb de carti.

13 COMENTARII

 1. razvane, vezi ca ti-o mai ramas un “chiului” de corectat, jos, sub filmuletz 😀

  acuma despre subiect. mie ideea unei zile in care sa chiuleasca toti elevii nu mi se pare chiar asa deplasata… vorba ta, gheorghe, oricum se chiuleste. s-ar putea face insa ceva de genul: chiulim o zi in an, p’orma gata, nu mai chiulim tot anul :)) lucru care nu cred ca-i de preferat :)) eu personal am practicat chiulul la greu in timpul liceului. si n-am ajuns chiar nicaieri si nici nu am fost foarte de condamnat pentru asta… vezi tu, si chiulul asta e “o arta” :))

  cu sexul oral si cu drogurile ce sa zic… probabil ca “betzivul” de mai sus ar agrea ideea 😀 eu inclin totushi sa cred ca scolareii nu sunt atat de inconstienti si depravati pe cat se spune… dar daca primesc idei…. :))

 2. Prea multa atentie, fratilor… sa chiuleasca… sa faca ce vor… TARA 🙂 nu are nevoie numai de oameni cu carte… ca dupa aia nu mai sapa nimeni santuri si cand ploua o sa fie iar inundatii.
  Da’ atentie…cine chiuleste..ajunge sa scrie chestii de genul “CHIULUI”… LOL… =:) …
  Si chiar…aia cu Ziua Cuminteniei pare mai ciudata decat ziua kiulului…
  Oooof… Plictiseala asta…duce la chestii ciudate.
  Comunitatea jurnalistilor… bagam si noi o Zi a Chiululululului ? (ca sa fiu sigur ca e cu destul “UL”)… in afara de alea obisnuite. Si ne adunam intr-un loc cu vin fiert … si spunem povesti. Fara sa le scriem, macar o zi. 🙂 Na, ca idei cretze am si io, nu numa’ liceenii…. mai ales ca mai am o zi de concediu… si ar fi cazul sa-l prelungesc cumva.