Crampeie

  1. Acum catva timp, un coleg care incerca sa-si plateasca rata la creditul in franci elvetieni a trebuit sa scoata din buzunar niste bani in plus. Banca la care platea avea doar un ghiseu disponibil pentru public (desi avea mai multe dar la care nu era nimeni) si pana sa-i vina randul, a venit noul curs valutar. Mai mare, evident.

  2. Mediafax a aflat, in sfarsit.

  3.Preotul cantaret. Link video

  Pr . Eugen Budau — este preot paroh la biserica „Sfanta Cruce ” din Bacau si are in palamares 8 CD-uri realizate la Casa de Productie Electro Star .

  4. Niste pustani dusi cu pluta de clasa a IX-a de la Colegiul Economic din Bacau fac experimente periculoase. E faza aia cu oprirea irigatiei creierului sau ceva de genul asta de isi pierde cunostinta subiectul experimentului. Link video.

  1 COMENTARIU

  1. Da, apropo de Eugen Budau, nu ma mira. Ca sa vedeti de ce pun cateva linkuri:

   http://eresulcatolic.50webs.com/aggiornamento.html

   acesta este efectul cauzat de secularizare, de adaptarea Bisericii la mofturile societatii, ca sa nu – vezi draga Doamne – ramana fara… enoriasi. In Occident situatia este catastrofala, din acest punct de vedere. La noi, in spatiul rasaritean, n-am prea vazut de astea deoarece comunismul ne-a tinut sub capac. Insa obisnuiti-va cu ele. Cat de curand le vom vedea si in Biserica Ortodoxa Romana, poate sub alte forme.