Despre probabilitatea de a te lovi in cap un OB folosit

  6
  150

  Stiu, pare scarbos. Ma scuzati de limbaj si de subiect. Dar trebuie atins. Pentru ca suntem in 2007, suntem la oras (oras european) si, ma rog, se presupune ca locuiesc persoane cat de cat inteligente.

  Zona e buna, e centrala, blocurile sunt relativ noi, sunt doua sedii de banci la parter, lumea care locuieste e cu pretentii si-n parcare vezi numai masini straine.

  N-ai zice ca apartamentele sunt populate cu taranoi.

  Tocmai de aia sunt nedumerit. De pasiunea unei doamne sau domnisoare, ca nu am stat sa fac analize. Care are o placere deosebita sa-si arunce OB-ul folosit pe fereastra.

  In fiecare luna se intampla treaba asta. Nu stiu, o fi un ritual invatat de la ma-sa sau de la colegele de liceu, ca asa se procedeaza daca vrei sa ti se indeplineasca trei dorinte.

  OB-ul aterizeaza pe trotuar. Pana acum nu am auzit sa fi nimerit pe cineva, insa, nimic nu-i batut in cuie.

  Ca si povestea cu asteroidul care cica va lovi Pamantul o data si odata, si aici totul tine de probabilitate.

  Pozele:

  ob ob

  6 COMENTARII

  1. Daca Augustin Mihaila – analfabetul cu maximum 8 clase – este promovat aici, cred ca e un moment de reflectie pt toata lumea, chiar si pt HermanStadt. Eu zic sa dam o lovitura de stat, ca-n Anglia, de demult. Adica sa-l fortzam pe Razvan sa accepte o monarhie constitutionala. Si, in Parlament, sa se intre cu un minim examen.

  2. “tu cum crezi ca s-au populat orasele? cu oameni de la tara!” nu cred ca e vorba de asta… e vorba de lipsa de educatie, de bun simtz si de respect fatza de tine insuti si de cel de langa tine… am convingerea ca persoana respectiva este extrem de finutza”si mai ales sensibila cand e vorba sa mearga la o buda… am convingerea ca isi stramba nasul chiar daca nu miroase urat si ca se spala pe maini de 50 de ori ca sa scape de mizeria de pe clantza…