Barfa cu televiziune si confiscat telefoane

  Ultima barfa pe care am auzit-o se refera la o televiziune locala care a gazduit un “talcshou” in care un consilier judetean patron de ziar s-a dezlantuit impotriva unei doamne. Cum de moderatori si de regulile CNA nu s-a prea auzit, consilierul respectiv si-a dus discursul pana la capat.

  Doamna in cauza a cerut caseta-martor cu inregistrarea emisiunii. Nu de alta, dar ca sa stie avocatul la ce sa incadreze faptele.

  Televiziunea nu a vrut sa o dea, asa ca doamna, impreuna cu avocatul, s-au prezentat sa vizualizeze inregistrarea. Numai ca, la intrarea in televiziune (sau in studio, nu stiu exact) li s-au cerut reportofonul si telefoanele mobile. Ca sa nu inregistreze ce se vorbea pe caseta.

  Deocamdata, pana nu verific povestea, nu dau numele celor in cauza.

  Pana atunci, poate verifica si dansii anumite reglementari de la CNA.

  6 COMENTARII

  1. Doamna respectiva e cam tupesista. Si cu deontologia a cam dat-o in bara din cate am auzit. O legenda, doua, noua, traiasca initiativa unui amarat de ziarist care ne face imaginea judetului asa cum au facut-o si altii la scara mult mai mare cu fascinanta Romanie. Si marile realizari ale CJ featuring doamna sensibila se vor prafui pe vreun raft, pecunia not olet insa iar banii pot zace oriunde, intr-un cont, intr-o masina, in tivul hainutei de blana!

  2. somantie publica pt ce? legea prevede posibilitatea urmarii inregistrarii nu musai inmanarea unei copii pt ca asa viseaza orice ofuscat. si daca blogul asta e barfa electronica si tu, f rar si eu, nu avem ce face si tot “auzim” asta e. crezi ca, comentariile tale despre ob/uri sau mai stiu eu ce alte tampenii sunt altceva decat datul cu parerea. oricum asta e al doilea si ultimul comentariu pe care-l mai fac aici. Tupeul duce usor spre codul penal…

  3. Domnu’ Alex, da’ repede va aprindeti. Somatia publica poate fi pentru acuzele debitate de distinsul consilier. Din cate stiu, normele CNA prevad ca in momentul in care se fac niste acuze, sa i se dea dreptul celeilalte parti sa se apere. sau intervine moderatorul si opreste discutie. De ce credeti ca in emisiunile de pe posturile nationale moderatorii cer celor din regia de emisie sa-i caute pe telefon pe cei acuzati de invitatii lor?

   Vrei, nu vrei, astea-s regulile jocului si nu le-am facut eu. Si o alta regula zice sa nu afirmi decat ceea ce poti proba. Ca exista anumite cazuri si pete, asta banuim toti despre multe persoane. Dar, pana la a afirma anumite lucruri, ne trebuie dovezi. Daca nu produci dovezile, regula jocului spune ca trebuie sa-ti tii gura.

   In rest, sa ne auzim de bine. Daca vrei, poti comenta in continuare, daca nu, e treaba matale. Site-ul e hostat intr-o tara libera – SUA – deci fiecare e liber sa hotarasca.