10 COMENTARII

  1. Sunteti culmea… parca ar fi vorba de escaladat Everestul sau nu’sh ce performanta… Ori imi scapa mie ceva ori aveti o problema (in plus fata de fumat 🙂 )… e ca si cum mi-as propune sa nu mai merg cu mai mult de 200 la ora cu masina … ca e periculos pentru sanatate…si e riscant..si e si mai costitisitor ca si consum de benzina si bani….
    Oare voi reusi ? Oare pot ? Vai, dar ce greu e … (bine , e un exemplu teoretic, ca masina mea nu poate mai mult de 160)… Oare reusesc sa ma abtin de la a-mi risca viata, a-mi distruge sanatatea si a cheltui bani aiurea ? Vai, dar ce greu e sa inteleg toate astea si sa stau departe de tentatie… Of, suntem niste eroi ca incercam macar … si ca rezistam doua zile fara tigari…ca apoi sa ne lasam iar peste vreun an-doi…pentru inca doua zile… C’moooon, people… nu va inteleg. Parerea mea. De nefumator (de cand ma suporta pamantul) amuzat la culme de eforturile fumatorilor de-a se lasa….
    Pfffffffffuuuhhhhhhhhhhhh……………. V-ati enervat ? Luati o tigara si calmati-va… LOL…

  2. codrine :))))))))) hai ca ai fost simpatic foc!!! nu ca nu ai avea dreptate… dar daca ai sti tu cate argumente poate avea un fumator pentru a-si justifica neputintza… banale, e drept, stupide si puerile, poate. dar muuuuulte si autoconvingatoare 😀 si mai ales primavara si toamna :))

    poate ca la cafeaua aia de care io n-am uitat 😀 o sa filosofam mai mult pe acest subiect 😀