13 COMENTARII

 1. Despre semnificatia fotografiei puteti citi de exemplu in “Monitorul de Bacau” de astazi 17 noiembrie. Takk du Razvan!

 2. ca si alte articole, te va rascoli si acesta putin dupa care ce urmeaza?… ne vedem mai departe de treaba, uitand in cel mai scurt timp ca a fost odata un Alin care a incercat sa demonstreze ceva. La fel cum au facut-o, de altfel, atatia altii 🙁

 3. E vorba despre “un Alin” care, nemaisuportand comportamentul noilor patroni ai ziarului la care lucra, a hotarat sa ia in felul lui atitudine si sa demisioneze. Asta dupa ce a incercat totusi din rasputeri sa ajunga la o rezolvare a situatiei si sa ramana in colectivul redactional in care si-a inceput pana una alta “cariera” de jurnalist…

  Noii patroni ai publicatiei au considerat insa ca trei materiale semnate de “un Alin”, nu corespund criteriilor politice pe care ei le-ai instituit si i-au interzis sa mai scrie, iar nemaiavand ce sa scrie, nici banii nu au avut pentru ce sa-i dea… Alinu are insa de platit o chirie si nu numai, trebuie sa traiasca asa ca s-a infuriat sau s-a dezamagit sau s-a mahnit sau cum vreti voi sa spuneti si a trimis un comunicat de presa colegilor de breasla prin care i-a invitat la o conferintza in care si-a anuntzat public demisia…

  Acum “un Alin” se pregateste sa-si ia din nou condeiul in mana si sa-si puna semnatura sub articolele lui care vor aparea in alta publicatie… Care publicatie – spune acolo, subliniat, realizatorul articolului – nu-l va obliga niciodata pe “un Alin” sa scrie ceva ce nu convine princiipiilor lui.

  Cam asta e…

 4. Doamna notar Ciorcila vrea sa ma dea in judecata pentru citatul “Patronii sai, doi domni si o doamna liberala, intr-un spirit vindicativ de o nesimtire rara, l-au împiedicat sa-si faca meseria, oprindu-i singura sursa de venit”. Sigur, nu mi-a spus-o direct, ci prin intermediari. Voi profita de acest blog public (scuze Razvan!) pentru a-i transmite ceva: imi pare rau ca nu am scris mult mai pasional, in conditiile in care niciunui ziar din Bacau nu i-a pasat de o situatie absolut anormala. Credeati ca va puteti bate joc de cineva fara consecinte? Credeati ca presa e cumva instrumentul d-voastra ascultator si milog?

  Cine vrea articolul din Monitorul, poate sa imi scrie la alexandru at monitoruldebacau.ro

 5. felicitari penru libertatea pe care o are monitorul de bacau,domnule herman.dar nu e cam stramta si pentru tine si pentru domnul nistor?sau nu mai faci diferenta intre ele?

 6. Stiti ceva? Fluturam cuvantul “libertate” intr-un hal de nu mai stim nici macar ce inseamna. In ciuda libertatii pe care ne-o asumam cu totii, avem obligatia sa ne indeplinim sarcinile de serviciu, sa ascultam de sef, sa scriem conform politicii editoriale. Foarte bine ca i s-a cerut lui Alin sa loveasca in Sechelariu: daca ai probe si ai ce scrie, fa-o. Singura conditie e sa nu minti.

  Eu sunt jurnalist cu agenda. Agenda mea si a publicului ce gandeste ca mine. Nu voi minti niciodata, dar voi scrie doar ce consider de cuviinta ca se potriveste scopului spre care tind. Nu o fi obiectivism, asta e… cine vrea opinii adverse, poate sa citeasca si alte publicatii… Exista, insa, o diferenta intre MdB si ZdB, iar Alin va avea sansa sa o descopere in zilele urmatoare.

 7. iti scrisesem un mesaj d-le herman, dar nu i a convenit moderatorului si l-a sters… nu-i nimic ..gasim alte locuri in care sa ne exprimam liber..aici nu mai e loc de mine..adio..

 8. Adio si n-am cuvinte. Sunt cateva reguli de bun simt care trebuie respectate. Inclusiv cele legate de modul de adresare fata de anumite persoane.

 9. Mi-am postat mailul un pic mai sus, ma puteti contacta prin intermediul lui. Accept injuraturile cu placere.

Comments are closed.