Daniel

17
20

Daniel Ciorcila a demisionat de la TV Bacau.

Nu am inca idee care au fost cauzele, insa Daniel era un personaj pitoresc al presei locale.

Era cameraman, insa ii placea sa se implice in subiecte.

Tin minte celebra lui negociere cu o “sinucigasa”, care se cocotase pe un stalp si ameninta ca se arunca. Daniel s-a urcat pe stalpul de electricitate si a convins femeia sa coboare.

Alta data, la inundatii, el era in elicopter si filma o operatiune de salvare. A vazut ca jandarmii nu reuseau sa scoata un om din apa si a lasat camera deoparte si, fara sa se gandeasca prea mult, s-a aruncat in apa pana la gat si a ajutat la salvarea unor oameni.

Astea-s doua cazuri pe care mi le amintesc. Cine mai stie si altele, e liber sa le spuna.

17 COMENTARII

 1. Glumim, dar nu prea putem rade. Grav e ca dupa demisia lui Daniel Ciorcila in Bacau au mai ramas trei cameramani adevarati: Iuri Leteanu (TV Bacau), Sebi Nasturas (RealitateaTV) si Daniel Moldovan (PRO TV). Oricum, patronii de televiziuni locale nu fac diferenta intre filmarea de la o nunta si imaginile filmate de profesionisti, pe care televiziunile centrale le folosesc in promo-ri luni de zile.

 2. un om greu cu ani de experienta in domeniu si nu numai…
  un om care a zidit si la propriu si la figurat “o televiziune care a fost”
  cu el a inceput televiziunea alfa bacau ….
  cu el se termina tv bacau.
  el a plecat…. restu o sa ramana sa priveasca sfarsitul “tv bacau”

  Numai cei culti sunt liberi. Epictetus

  Libertatea este absen?a gândirii individuale.

  Libertatea este facultatea de a face pentru fericirea proprie tot ce nu stric? fericirea asocia?ilor.

  P. D’Holbach

 3. nu era vorba de injuraturi, ci de felicitari pentru articolul de sambata, domnule herman. iar intrebarile adresate dumneavoastra, d-le herman, le voi transfera in responsabilitatea lui stavarache, le voi posta pe http://www.domnuleprimar.ro. sa vedem, le sterge si de acolo? plus ca mai trebuie sa dea si un raspuns….abia astept…:). mailul dumneavoastra nu il stiu, mai sus nu inteleg care este…bye…PS: am postat aici pt ca dnul moderator a inchis posturile la subiectul la care va raspunsesem…democratie, ce mai…

 4. L-am cunoscut pe Daniel in 2001 chiar cind a inceput Tv Alfa este un cameraman cum rar intilnesti mai ales daca il pasioneaza si subiectul filmat e ok materialul se monteaza singur . Pacat ca nu sa ajuns la o intelegere cu el dar cam la fel au patit-o toti care au plecat din zona exista o mindrie neinteleasa din partea manageriatului. Chiar ei nu inteleg ca se merge in pierdere de oameni zic si de oameni buni. Pacat pierderea lor cistigul lui eu asa vad situatia

 5. Toti ati uitat un lucru ! De unde au plecat acesti cameramani ? stiti ? stiti cine ia format ? Ati uitat de o televiziune in care in trecut se faceau lucruri in care atazi nu mai vezi in nici o televiziune . Erau oameni , toti ca cei pe care ii enumerati aici. Iuri , Daniel, Cristi, Marian, Ramona si multi altii , domnul Val Manescu,,toti la fel de bun. Intrun cuvant – TV SYMBOL.